Nu solliciteren

E-commerce marketing stage bij een van de grootste fashion retailers in Amsterdam

Functie E-commerce marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 2 - 3 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf IS OPZOEK NAAR EEN ENTHOUSIASTE E-COMMERCE STAGIAIR(E)

40 UUR PER WEEK

dit bedrijf

Freebird en Simple zijn de eigen merken van Mode Distributeur dit bedrijf BV. Beide merken zijn opgericht in 2016 en hebben al veel succes binnen de Nederlandse en Internationale modebranche.

www.freebirdicons.com www.simplethebrand.com

Over ons

Freebird is een label speciaal voor jurkjes. Voor iedere gelegenheid en voor iedere vrouw. Het was meteen een succes en is inmiddels een van de snelst groeiende merken van Europa met meer dan 400 verkooppunten en een succesvolle eigen webshop.

Simple is een minimalistisch, maar toch luxueus label, dat elke vrouw zich comfortabel in haar eigen kleding wil laten voelen. Simple brengt tijdloze items met de focus op de kwaliteit. Met vier brede collecties per jaar zorgt Simple voor mooie key items het hele jaar door.

Heb jij affiniteit met mode en een volg jij alle ontwikkelingen op het gebied van E-commerce, Marketing en fashiontrends op de voet, dan ben je bij Freebird en Simple aan het juiste adres. Voor een periode juni, juli en augustus zijn Freebird & Simple op zoek naar een enthousiaste en gedreven E-commerce stagiaire(e).

Tijdens deze stage word je meegenomen in het reilen en zeilen van het fashionlabel.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil jij stagelopen bij Freebird & Simple en voldoe je aan de bovenstaande eisen? Stuur dan jouw CV, motivatiebrief en portfolio in via onderstaande button!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.