Nu solliciteren

Stage Developer in Leiden | E-commerce Marketplace SaaS-platform

Functie Developer Stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Leiden
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 2 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Word jij gelukkig van programmeren, heb je ruime ervaring in webdevelopment en lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van een ambitieuze startup? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wegens de snelle groei van de afgelopen maanden zal ook ons platform mee moeten schalen en dit brengt interessante uitdagingen met zich mee.

Als developer werk je bij ons in een zeer ervaren, gedreven en enthousiast team. dit bedrijf deelt een pand met het zusterbedrijf, de e-commerce specialist Tritac, waardoor gemakkelijk veel kennis kan worden uitgewisseld en ook op een prettige manier kan worden samengewerkt.

Wat is dit bedrijf?

dit bedrijf is een snelgroeiend SaaS platform dat webshops, ERP’s en elk ander pakket aan Europese online marktplaatsen koppelt. Grote partijen zoals Amazon, Bol.com, eBay, Cdiscount, Carrefour, Blokker en vele anderen zijn partner van ons. Daarnaast werken wij voor mooie klanten zoals vtwonen, Travelbags, Body & Fit.

Via dit bedrijf kan een bedrijf haar producten direct online aanbieden op meerdere marktplaatsen tegelijk. De bestellingen worden vanaf de marktplaatsen opgehaald en in de omgeving van de klant ingeschoten voor verdere afhandeling. De terugkoppeling van een verzending gebeurt vervolgens ook via dit bedrijf, waardoor het hele traject op gemakkelijke wijze geautomatiseerd kan worden.

Ben je op zoek naar een technische uitdaging, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij dit bedrijf hebben we een groot scala aan klanten en koppelingen, daarnaast verwerken we grote datasets realtime. Om dit alles goed te laten verlopen wordt er natuurlijk gebruik gemaakt van versiebeheer, unit tests en continuous integration.

Waar ga je aan meewerken?

Omdat dit bedrijf snel groeit willen we de mogelijkheden onderzoeken om ons platform makkelijker te laten schalen en makkelijk bereikbaar te maken voor gebruikers over de hele wereld. Om dit te doen zal er in kaart moeten worden gebracht wat de mogelijkheden en kosten zijn bij de verschillende clouddiensten. Verder zul je meewerken aan verschillende aspecten en onderdelen van dit bedrijf binnen ons team.

Dit biedt de kans om in aanraking te komen met:

Hoe pas je binnen ons team?

Om deze functie op de juiste manier te kunnen vervullen, vinden wij het belangrijk dat jij beschikt over de volgende kwaliteiten:

Wat bieden wij?

Bij dit bedrijf kom je te werken in een team met zeer ervaren architecten en developers waar je veel mee kunt sparren. De kracht van het team is dat iedereen een passie heeft voor programmeren en altijd bezig is zichzelf en het product beter te maken.

Daarnaast is het ook een heel gezellig team, zitten we in een mooi grachtenpand in hartje Leiden en zorgen we goed voor je met goede koffie en thee, vers fruit en stoelmassages. Daarbij zijn we heel flexibel in hoe jij je werk en werktijden wilt indelen.

Wil jij…

Heb je meerdere vragen met ja beantwoord? Solliciteer dan direct! Mail naar jobs@dit bedrijf.com

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.