Nu solliciteren

Customer Success stage bij dit bedrijf!

Functie Customer Success stage!
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Naarden
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking op basis van een werkweek van 40 uur
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij je ontwikkelen tot een échte customer success expert? En ben jij opzoek naar een plek waar je zelf verantwoordelijkheid krijgt voor je eigen klanten? Lees dan snel verder!

Werkzaamheden

Hoe ziet jouw stage in het Customer Success team eruit?

Je wordt deel van ons Customer Success team. (Benieuwd naar het team? Scroll dan naar beneden!) Je gaat aan de slag met je eigen klanten en neemt hen van A tot Z mee door dit bedrijf. Wanneer een klant bij ons binnen komt, zorg jij voor een strakke onboarding zodat dat ze precies weten wat dit bedrijf is en hoe het werkt. Gelukt? Goed! Dan begint nu de echte zoektocht. Jij krijgt de verantwoordelijkheid voor jouw eigen klanten om hen te managen, helpen en te adviseren in hun zoektocht naar de juiste freelancer. Jouw doel? Zorgen voor blije klanten die hun perfecte freelancer hebben weten te vinden. Dit doe je natuurlijk niet alleen! Als stagiair(e) ben je bij ons een volwaardig teamlid. Er is weinig hiërarchie en de lijntjes dit bedrijf zijn super kort.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Inmiddels zijn ruim 35 dit bedrijfers in Nederland, België en Ierland het verschil aan het maken. Als dit bedrijfer ben je onderdeel van dit fanatieke team, maar ben je wel je eigen aanvoerder.

Wil jij samen met ons de freelancemarkt eens even goed op z’n kop zetten?

Ben je enthousiast en wil je dit avontuur aan? Solliciteer dan uiterlijk 6 juni door te klikken op solliciteer en laat je gegevens achter! Of ga naar onze eigen careerpage: https://careers.dit bedrijf.nl/customer-success-stagiair/nl

Heb je nog vragen? Ik help je graag verder! Je kan mij bereiken op 035 7370 352 of via Lorena@dit bedrijf.nl.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.