Nu solliciteren

Online Marketing Stage bij Elbuco in Zaltbommel

Functie Online Marketing intern
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Zaltbommel
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij die student die gebruik maakt van Peerby, Netflix en Spotify? En die student die altijd de meest originele ideeën op tafel gooit zonder dat iemand erom vraagt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je komt terecht op de afdeling Marketing & Sales waar een team van enthousiaste collega’s om jou staan te springen! Binnen de kortste tijd maak jij onderdeel uit van het team en ben jij echt een toegevoegde- en onmisbare waarde voor iedereen! Je zult ongeveer 6 maanden gaan meewerken op de afdeling Marketing & Sales van Elbuco, waar je alles leert over Adwords, Webshopmanagement, Affiliate Marketing, e-mailmarketing en inzicht krijgt in de rol die marketing speelt in de organisatie. Je gaat tijdens deze stage onder andere de Skala.nl up to date houden, gaaf toch? Naast Skala.nl heeft Elbuco meerdere merken, waaronder Smartstudendeals.nl en Easy4service.nl, waarvoor jij veel verschillende opdrachten zult uitvoeren. Je leert super veel over online marketing en krijgt tijd om aan je eigen schoolopdrachten te werken.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Ben jij die enthousiaste student die veel wil leren en niet kan wachten om van start te gaan? Stuur dan jouw motivatiebrief met CV naar vacatures@elbuco.nl. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Marieke Dekker, Eva Janssen en Leontine Roelands van de afdeling Human Resources, op telefoonnummer 088-7129042. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.