Nu solliciteren

Online Marketing & Communicatie Stagiair gezocht in Amersfoort!

Functie Stagiair redactie & online communicatie
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amersfoort
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Steeds meer mensen weten Amersfoort te vinden. Trotse inwoners staan te popelen om hun verhaal te vertellen. Ga jij samen met de rest van het team & de partners de regio nog beter op de kaart zetten?

Wat wij van onze nieuwe collega verwachten

Je woont en studeert met veel plezier in de regio Amersfoort. Van je MBO- of HBO-opleiding zit je in het tweede of derde jaar. Je schrijft graag, bent creatief en neemt initiatief. Humor is je niet vreemd. Natuurlijk hou je de ontwikkelingen in het online vakgebied nauwlettend in de gaten. Je kunt kortom niet wachten om in de praktijk aan de slag te gaan met (city)marketing! Daarnaast vind je het leuk om te leren over:

Wat deze stage je oplevert

Vanuit ons opvallende pand in De Nieuwe Stad (vlakbij de binnenstad) werken we met een klein hecht team dagelijks hard om de regio Amersfoort te promoten. Je spant je in voor alle campagnes van de stichting (zie onder). Je collega’s zijn een directeur/citymarketing, een online marketing specialist, content & communicatiespecialisten en een bureaumanager. Naast een uitdagende stage krijg je de kans om je eigen ideeën direct uit te voeren. De stagevergoeding stellen we vast in overleg.

Wat doet Stichting dit bedrijf?

De Stichting dit bedrijf heeft tot doel door middel van collectieve marketing het sociaaleconomisch klimaat in Regio Amersfoort te bevorderen. Dit wordt binnen de stichting gedaan door een aantal verschillende projecten/campagnes, zoals:

Reageren?

Stuur je CV + korte motivatie aan email. Maar je kunt ook eerst even contact opnemen voor informatie op 033 4698750 (Dennis Sille – directeur stichting dit bedrijf). Bekijk de vacature op onze website

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.