Nu solliciteren

Stage bij Internationaal Management Consulting Bureau

Functie Stagiaire HR / Management Consulting
Opleidingsniveau WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Eindhoven, Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Salaris opmerking Stagevergoeding is netto en daarbij worden ook onkosten vergoed
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Management Consultant & Executive Search bureau dit bedrijf biedt de fantastische mogelijkheid voor een stage in HR voor WO studenten.

Stagelopen bij dit bedrijf gaat niet alleen om de volgende stap in je carrière, maar om zoveel meer dan dat. Het is een unieke ervaring, op maat gemaakt voor jouw persoonlijke en professionele behoeften als individu. In de woorden van de huidige stagiaires: “Het draait om jezelf te ontwikkelen tot de professional die je graag wilt worden.”

dit bedrijf werkt internationaal en heeft expertise in HR, Employee Experience, Talent Management, Executive Search en Management Consulting. Daarom kun je er zeker van zijn dat je kennis en ervaring op gaat doen met verschillende projecten en taken in verschillende delen van de organisatie.

Ben jij er klaar voor om verandering te brengen en de geïnspireerd te worden om de beste versie van jezelf te zijn? Dan zoeken we jou! We staan open voor studenten van verschillende achtergronden en we zijn op zoek naar ambitieuze, authentieke, en resultaat-gedreven stagiaires, die hun ideeën werkelijkheid willen laten worden.

Werkzaamheden

Je gaat direct samenwerken met de Partners van dit bedrijf, waarbij jij ze zal ondersteunen met bij het opstellen van documenten en rapporten, inclusief onderzoek naar trends en best practices over verschillende onderwerpen

Wij bieden zowel consulting op persoonlijk niveau (1-1- coaching), teamniveau en organisatieniveau. Wij zullen je voornamelijk betrekken bij projecten op team- en organisatieniveau. Wat betekent dit?

De interventies op organisatieniveau gaan over het diagnosticeren, ontwerpen en implementeren van benaderingen voor leiderschap, talent en organisatieontwikkeling. Je ondersteunt bijvoorbeeld projecten over: People Strategy en Strategic Workforce planning, Employee Experience, Organization Readiness/Capability Assessment, Organization Design en Cultural Change, het hervormen van mindsets en gedrag door middel van mensgericht verandermanagement.

De interventies op teamniveau gaan over het ontwikkelen en faciliteren van interventies, workshops en programma's voor teameffectiviteit, inclusief het inwerken van nieuwe leiders in hun teams. Zo helpen we klanten om de onderliggende teamdynamiek te articuleren om de effectiviteit te vergroten.

Wat bieden wij

Bij dit bedrijf werk je voornamelijk virtueel. Jouw dit bedrijf collega’s werken vanuit verschillende locaties werken (huis, klantlocaties en verschillende landen) en het hoofdkantoor bevind zich in Zwitserland. Daarom is het belangrijk om comfortabel te zijn met deze manier van werken. Ook al is het werk voornamelijk virtueel, je wordt een half jaar onderdeel van een hecht team dat voor ook voor jou klaar staat!

Vanwege de internationale allure van dit bedrijf is professioneel Engels een must!

Wij zijn op zoek naar iemand die oog voor detail heeft en een proactieve, positieve instelling heeft. Bovenal zijn we op zoek naar iemand die enthousiast en zich graag wilt ontwikkelen.

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via stageplaza.nl of stuur een email naar internship@dit bedrijf.com

We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Benieuwd naar de ervaringen van andere stagiaires? Kijk hier: https://player.vimeo.com/video/382156415

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.