Nu solliciteren

Commerciële Stagiair gezocht in Den Bosch!

Functie Stagiair Commercie
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Den Bosch
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 300 - 600
Salaris opmerking Soms worden ook bonussen uitgekeerd
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf is een bedrijf met 20 medewerkers, gevestigd in den Bosch, in de Maaspoort. Hier worden aggregaten gebouwd en service uitgevoerd. Door de combinatie van import, export, productie en service, zijn onze werkzaamheden, klanten en markten absoluut afwisselend! ABATO heeft de afgelopen jaren een mooie groei doorgemaakt.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

We hebben stages voor allerlei niveaus.

Met een positieve instelling en gezond verstand kom je ook bij ABATO al heel ver! Samenwerken en verantwoordelijkheid nemen zijn onze kernwaarden. Bij ABATO krijg je vrijheid en heb je veel contact met het sales team, maar ook met andere medewerkers in het bedrijf. Ook is het waarschijnlijk dat je regelmatig een klant aan de lijn hebt. Je krijgt in overleg een eigen project om aan te werken.

Wat bieden wij

Veel vrijheid

Je krijgt van alles mee, omdat we internationaal actief zijn. Ook zijn we naast een maak- en service bedrijf ook nog eens een handelsonderneming! Ook zijn we druk met nieuwe ontwikkelingen.

Leuk jong team, samen timmeren we aan de weg. Veel vrijheid en afwisseling. We staan ook vaak op allerlei leuke beurzen in binnen en buitenland als Corona het toelaat..

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.