Nu solliciteren

Uitdagende HBO meewerkstage in Rotterdam

Functie Stagiair Event Management in Rotterdam
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Rotterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij nu al een topper in het organiseren van events? En voel jij je thuis in een internationale werkomgeving? Wil je een spin-in-het-web stagefunctie binnen de (online) congres- en beurswereld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkzaamheden

Je ondersteunt bij de organisatie van vooraanstaande nationale en internationale congressen met verkeer, mobiliteit en transport als centraal thema. Van productie tot marketing- en communicatiewerkzaamheden. Je maakt het tijdens deze stage van a tot z mee.

Gewenste profiel

De sfeer bij dit bedrijf Group is professioneel maar gelijktijdig open, informeel en gezellig. We geven je de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk plan en trainingen die we bedrijfsbreed aanbieden. We waarderen eigen inbreng en zelfstandigheid, maar zullen je uiteraard ook goede begeleiding bieden zodat je je kunt ontwikkelen tot een volwaardig professional.

Je bent communicatief, klantgericht, ondernemend, creatief, stressbestendig, leergierig en kan goed zelfstandig werken. Ben jij een derde jaars student en op zoek naar een stage in Rotterdam voor 32 tot 40 uur per week voor 5 maanden? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wat bieden wij

Een leuke stageplek met gezellige en gedreven collega’s en goede begeleiding. Ook niet onbelangrijk, wij bieden een stagevergoeding. Je gaat werken in een modern en het meest centraal gelegen pand in Rotterdam, de Delftse Poort (naast R’dam CS). Je hoort als stagiair bij het team, dus we hopen dat je aansluit bij onze gezellige vrijdagmiddagborrels, sportieve activiteiten en onvergetelijke personeelsuitjes.

Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch, snelgroeiend multimediabedrijf? En samen met meer dan 70 enthousiaste collega's dagelijks professionals in de verkeers-, mobiliteits- en transportsector helpen om hun vak beter uit te oefenen? Dan kunnen wij niet wachten om jou te ontmoeten. Klik op solliciteer en word onze nieuwe collega!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.