Nu solliciteren

SUPERSTAGE bij Data Start-up Superscanner in Haarlem (HBO/WO)

Functie Data & Product Support
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Haarlem
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben je op zoek naar de perfecte stage in een snel groeiende start-up 🚀? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student voor de rol van Data & Product Support die minimaal drie dagen per week kan meedraaien. Denk aan klantvragen over account wijzigingen, het maken / aanpassen van productkoppelingen en uitzoeken van vragen. Daarnaast zul je je bezighouden met (voorbereidende) sales werkzaamheden en het benaderen van potentiële klanten.

Een stage bij Superscanner betekent ook dat je de beschikking hebt over een enorme hoeveelheid retail data, bijvoorbeeld 800.000.000(!) prijzen, aanbiedingen en productinformatie van supermarkten, drogisterijen en andere retailers.

Superscanner is gestart in 2016 met het doel om de FMCG wereld transparanter en meer datagedreven te maken. Superscanner monitort dagelijks prijs-, promotie en productinformatie van meer dan 4.000.000 producten op 90 retailer websites in 7 landen. Dagelijks maken 70+ retailers en fabrikanten gebruik van deze data om hun prijs- en assortimentsstrategie te bepalen. Klanten zijn onder andere Picnic, Action en KraftHeinz.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.