Nu solliciteren

Online marketing SEO

Functie Online marketing SEO
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Den Haag
Uren per week 8 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Je krijgt een passende stagevergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een wijsneus met een passie voor online marketing? Kun jij niet wachten om de laatste trends en ontwikkelingen rondom online marketing toe te passen in de praktijk? Wil je betrokken zijn bij het leiden van de marketing van ons bedrijf en ben je gemotiveerd om dit bedrijf te helpen groeien? Dan ben jij de wijsneus die wij zoeken!

dit bedrijf is een onafhankelijk adviesbureau dat organisaties helpt met het succesvol realiseren van ontwikkeling en verandering. We bedenken en maken (communicatie)campagnes, concepten en creëren content. Hierbij zetten we een brede mix van (communicatie) middelen en activiteiten in, zowel online (tools) als offline activiteiten.

Wij zijn op zoek naar iemand die als onderdeel van het dit bedrijf team actief mee wil werken aan het uitwerken en implementeren van de juiste SEO-strategie.

Werkzaamheden

Je draait mee in alle aspecten van bedenken, uitwerken en implementeren van de SEO-strategie. Denk hierbij aan:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Zie jij het zitten om in startup aan de slag te gaan, waarbij je veel vrijheid en verantwoordelijkheden krijgt? Dan kunnen wij niet wachten om met jou in gesprek te gaan! Neem snel contact met ons op of stuur direct een originele motivatie naar info@dit bedrijf.nl onder vermelding van ‘stage online marketing’.

We kijken ernaar uit!

www.dit bedrijf.nl

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.