Nu solliciteren

Sales trainee - Den Haag

Functie Sales trainee
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Den Haag
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij meebouwen aan de omzet van een snelgroeiend en ambitieus bedrijf? Houd je van resultaat bereiken, verkopen en samenwerken? Kom dan ons team versterken! Wij zijn op zoek naar een Sales Trainee die verantwoordelijk is voor het benaderen van potentiële klanten.

Wie zijn wij en wat doen we?

dit bedrijf is een onafhankelijk adviesbureau dat digitale leeroplossingen maakt. dit bedrijf vergroot de impact van leer- & ontwikkeltrajecten door een optimale inzet van digitale tools en leerapps. We zijn een jonge & ambitieuze startup, we houden van hard werken, veel lol maken en spelletjes spelen tussen de bedrijven door. De vri(of do)mibo staat hoog in het vaandel!

Meer weten over wat we doen? Bekijk een aantal van onze klantcases op onze website: https://dit bedrijf.nl/cases/.

Wie we zoeken?

We zoeken commerciële versterking! Begin 2018 is dit bedrijf opgericht door Leanne en Noëlle. Inmiddels bestaat het team uit zes medewerkers en zijn we toe aan nog meer gave projecten. We hebben namelijk zulke toffe leeroplossingen dat we die niet voor onszelf willen houden! Om die reden willen we ons marktaandeel vergroten en bedrijven benaderen, samen met jou!

Je komt ons team versterken door samen met ons nieuwe verkoopplannen te maken en uit te voeren. Kansen zien en pakken is jouw motto! Je draagt met jouw commerciële talent bij aan het verder bouwen van ons bedrijf en aan de stijging van omzet. We zijn op zoek naar jong commercieel talent dat durft te verkopen.

Wie ben jij?

Je studeert en je bent op zoek naar een leerzame en uitdagende stage met veel vrijheid in een jonge en ambitieuze werkomgeving!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Word jij onze nieuwe collega? Neem snel contact met ons op of stuur direct een originele motivatie naar info@dit bedrijf.nl

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren