Nu solliciteren

Leerzame HBO stage recruitment in Apeldoorn

Functie Recruiter
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Apeldoorn
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Salaris opmerking bij fulltime
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Op het gebied van sales en recruitment zijn wij opzoek naar een enthousiaste stagiair die de zorg van de opdrachtgevers ontneemt en flexwerkers begeleid met een strakke planning. Binnen ons groeiende bedrijf draag je dagelijks zorg voor wervingsacties, het voeren van kennismakingsgesprekken, het afhandelen van sollicitaties, het verzorgen van personeelsplanning en het onderhouden van klantcontact.

Bij ons krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Geen dag ziet er hetzelfde uit, maar hard werken en leerzaam is het zeker. De ene dag heb je sollicitaties gepland met flexwerkers, de andere dag behandel je aanvragen van opdrachtgevers. Maar ook een deelname aan evenementen van instanties behoort tot de mogelijkheden.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

In 2019 is ons hoofdkantoor na een bouwperiode van een jaar verhuisd naar een nieuw modern pand, nog steeds gelegen in Apeldoorn. Bij ons is er een fijne sfeer op de werkvloer, er wordt gelachen, maar ook hard gewerkt. Wij zijn een informeel bedrijf waar geregeld borrels en activiteiten worden georganiseerd.

Interesse in deze stage?

Reageer dan via de solliciteer button of stuur je motivatie en CV naar: email. Voor vragen kun je bellen naar Suzan Posthuma: 06-26948285.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.