Nu solliciteren

Uitdagende Concept & Design stage bij merkactivatiebureau van o.a. Miele, VodafoneZiggo & Staatsloterij

Functie Concept & Design
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Hilversum
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Salaris opmerking O.b.v. een fulltime overeenkomst
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Deze stage is vanaf januari/februari 2022 weer beschikbaar

Creatievelingen opgelet! Ben jij die ambitieuze vormgever met een sterk ontwikkeld gevoel voor conceptdenken? Dan willen we jou graag ontmoeten! Wij bieden namelijk de stageplek Concept & Design aan. Geïnteresseerd? Lees dan verder, want vanaf januari/februari 2022 zijn wij weer op zoek naar een nieuwe stagiair(e) en wie weet ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn…

Het gaat om een stageplek op de afdeling Concept & Design van Brand New Live. Deze afdeling houdt zich bezig met veelzijdige projecten voor A-merken zoals VodafoneZiggo, Miele en BUMA Cultuur. Wij hebben geen in-house grafische studio maar wij werken wél samen met professionele grafische bureaus; jij bent in de meeste gevallen degene die het contact met hen onderhoudt. Daarnaast ontwikkel je wel zelfstandig artwork en conceptpresentaties voor uiteenlopende (klant)projecten.

// BRAND NEW LIVE

We are fan makers! Met ons team van specialisten op het gebied van strategie, marketing, creatie en productie creëren we fans voor merken. Wij zijn bruggenbouwers tussen merken en entertainment.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Ben jij vanaf januari/februari 2022 voor (minimaal) 5 maanden op zoek naar een stageplek van 4 of 5 dagen per week? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatie naar email met als onderwerp 'Stage Concept & Design’. Wij bieden een stagevergoeding van €250 per maand o.b.v. een fulltime overeenkomst.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.