Nu solliciteren

Uitdagende Marketing & Events stage bij merkactivatiebureau van o.a. Vodafone Ziggo & Staatsloterij

Functie Marketing & Events
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Hilversum
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Salaris opmerking O.b.v. een fulltime overeenkomst
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Deze stage is vanaf januari/februari 2022 weer beschikbaar

Dus jij bent die ambitieuze, leergierige en energieke aanpakker waar we naar op zoek zijn? Stel jezelf dan voor met je CV en motivatie, want vanaf januari/februari 2022 zijn wij weer op zoek naar nieuwe stagiaires. En misschien worden we wel heel blij van elkaar!

Wat je van ons mag verwachten? We bieden je een inspirerende productionele stageplek binnen een levendig en professioneel team, waar je aan de slag gaat voor A-merken als Buma Cultuur, Vodafone Ziggo, Staatsloterij en Hisense. Op deze stageplek kun jij je creatieve en organisatorische brand skills ontplooien, terwijl je je op de leukste evenementen & merkactivaties stort. Tijdens je stage word je inhoudelijk begeleid door de Project Manager.

Bij Brand New Live is geen dag hetzelfde. Stressbestendigheid en humor gaan bij ons dan ook hand in hand. Nog steeds enthousiast? Lees dan snel verder.

// BRAND NEW LIVE

Brand New Live is hét bureau voor marketingcommunicatie en evenementen.

Wij creëren fans voor merken met creatieve concepten, inspirerende content, spraakmakende brand events en effectieve campagnes, offline en online.

We are Fan Makers

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Ben jij vanaf januari/februari 2022 voor (minimaal) 5 maanden op zoek naar een stageplek van 4 of 5 dagen per week? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatie naar email met als onderwerp 'Stage Marketing & Events'. Wij bieden een stagevergoeding van €250 per maand o.b.v. een fulltime overeenkomst.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.