Nu solliciteren

Online Marketing Stage in Amsterdam (HBO/WO; vanaf jan/feb 2022)

Functie Online Marketing Stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Salaris opmerking Een vergoeding van €30 voor gebruik telefoon en laptop
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn hard bezig om de werving- en selectie industrie op z’n kop te zetten. Ben jij de marketingtopper in spé die het wel ziet zitten om veel te leren en ook nog eens een bijdrage te leveren aan onze next step?

WIE BEN JIJ?

Word jij enthousiast van de nieuwste strategieën op het gebied van B2B online marketing? Houd je van gezelligheid, maar ben je tegelijkertijd ook heel ambitieus? Ben je creatief, betrouwbaar en goed met mensen? Ben je leergierig en op zoek naar een dynamische organisatie?

Dan zijn wij wellicht de perfecte match!

​WIE ZIJN WIJ?

The Selection Lab, gevestigd in Amsterdam, is als goed gefunde start-up hard bezig om de werving- en selectie industrie op z’n kop te zitten. Dit doen wij door digitale selectie instrumenten en AI te combineren. Zo zijn wij in korte tijd het assessmentbureau van een aantal prestigieuze advocatenkantoren geworden en bedienen wij een groot aantal MKB bedrijven. 

Middels technologie (objectieve data) zorgen dat meer mensen hun droombaan vinden, dat is onze missie! Een van onze belangrijkste waarden is “To Look Beyond”: verder kijken dan alleen het CV, uiterlijkheden en “een klik”. Wij staan dan ook voor inclusiviteit op werkvloer en daarbuiten.

Meer weten over The Selection Lab? Neem een kijkje op onze website: www.theselectionlab.com

WAT WIJ BIEDEN

VERANTWOORDELIJKHEDEN

We groeien snel en zijn daarom op zoek naar een enthousiaste online B2B marketing stagiair die ons sales & marketing team komt versterken. Binnen je stage ga je aan de slag met diverse vormen van online marketing (social, content, SEA, en meer).

Je hoofdverantwoordelijkheid richt zich op het beheren en verder optimaliseren van onze LinkedIn marketing en alles wat daarbij komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan:

Daarnaast zal je ook verantwoordelijk zijn voor marketing gerelateerde projecten en zal je je bezighouden met onder andere:

Oftewel, je hoeft niet bang te zijn om je te vervelen.

WAT WIJ ZOEKEN:

WHAT'S NEXT?

1) Heb je interesse om ons team te komen versterken? Of zou je graag meer informatie willen? Stuur dan je CV naar email.

​2) Als je CV voldoende aansluit plannen we een kort telefoontje in om nader kennis te maken.

​3) Mochten we beide positief zijn na het telefoongesprek ontvang je ons assessment. Zo kun je zien waar wij mee bezig zijn én leren we jou weer een beetje beter kennen.

​4) Als de uitkomsten van het assessment goed aansluiten nodigen we je uit voor een face-to-face gesprek hier op kantoor. Aan de hand van dit gesprek kunnen we dan samen besluiten of je hier aan boord komt.

​5) Wanneer dit zo is, proosten we daarna gezamenlijk op onze nieuwe samenwerking!

Lijkt dit jou wel wat? Of ben je in ieder geval geïnteresseerd om eens kennis te maken? Stuur dan je CV naar email

Vragen stellen mag natuurlijk ook altijd!

Tot snel!

--

Benieuwd naar onze andere openstaande vacatures? Dan kan je terecht op: www.theselectionlab.com/werken-bij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.