Nu solliciteren

Software ontwikkeling stagiair(e) gezocht

Functie Stagiaire Software Ontwikkeling
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Bunschoten-Spakenburg
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding
Salaris opmerking De vergoeding is op basis van 40 uur per week.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Voor de uitvaartsector bieden wij een complete oplossing voor het registreren, plannen en beheren van uitvaarten, vergunningen en nagedachtenisvormen van crematoria, begraafplaatsen en uitvaartcentra. Dit doen wij met ons pakket CIBIS.

Als stageopdracht ga je een planningsapplicatie ontwikkelen voor crematoria, begraafplaatsen en uitvaartcentra. De applicatie maakt het mogelijk dat medewerkers van deze organisaties en derden als uitvaartondernemers activiteiten als plechtigheden online kunnen plannen. Een visuele agendafunctie dat integreert met bestaande agenda's van o.a. Outlook en Google maakt onderdeel uit van deze opdracht.

Deze planningsmodule op CIBIS is een front-end applicatie waarbij aangesloten wordt op de back-end omgeving van CIBIS. Er wordt derhalve ook back-end ontwikkeling gevraagd om deze verbinding tot stand te brengen.

Als stagiaire maak je onderdeel uit van ons ontwikkelteam van hoog opgeleide en ervaren software engineers. Je hebt je eigen begeleider die je ondersteunt bij de werkzaamheden. Iedere 2 weken vindt een voortgangsoverleg plaats om je voortgang en problemen waar je tegen aan loopt te bespreken.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Peter van Diermen. Je kunt ook een e-mail sturen aan: email. Met belangstelling zien we jouw sollicitatiebrief met CV tegemoet.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.