Nu solliciteren

Uitdagende stage ' Run de spa'!

Functie Front Office
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 8 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 10 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding
Salaris opmerking Op basis van 40 uur
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Stage lopen bij dit bedrijf met een leuke stagevergoeding van 450 euro per maand (op basis van 40 uur).

Hi, leuk dat je geïnteresseerd bent in dit bedrijf! Als student ben je bij ons aan het juist adres! Bij ons krijg je de kans om het gezicht te zijn van de Five en alle facetten te leren die horen bij het runnen van een spa. Zo begin je de dag met het openen en opstarten van de spa. Is alle voorraad op peil? Zijn er genoeg massage en beauty handdoeken aanwezig? Staat alles klaar om de gasten te kunnen ontvangen? Hoe ziet de planning van vandaag eruit? Zijn de boekingen verwerkt in het betalingssysteem? Zijn alle masseurs/beauty's op de hoogte van hun starttijd? Zijn er nog belangrijke mailtjes die afgehandeld moeten worden? Je hebt nauw contact met de backoffice die altijd paraat staat aan jouw shift en helpt bij vragen. Je staat nooit alleen.

De eerste gasten komen binnen om 10:00 uur en jij ontvangt hen met een vriendelijke lach. Je ziet er verzorgd uit en laat zien wie Five is en waar wij voor staan. Je checkt de gasten in en geeft hen uitleg over de beleving die dit bedrijf biedt! Gedurende de dag zorg jij ervoor dat alles soepel verloopt, je schenkt de gasten een theetje na de behandeling en rekent met ze af. Af en toe komt er iemand binnenlopen die benieuwd is wie wij zijn of graag een voucher wilt aanschaffen. Jij verteld graag wie wij zijn, weet precies welke behandelingen wij aanbieden en maakt met plezier een voucher aan voor de gast. Je houdt het rooster goed in de gaten en communiceert met masseurs welke behandeling volgt. Bij walk-in's weet je hoe je een reservering moet maken en zet je deze nauwkeurig in het systeem. Tijdens de wissel van de shift, komt jouw collega je overnemen en geef je haar de overdacht. Wat moet er nog gebeuren en hoe is de dag gegaan? Jouw collega pakt dit op en gaat de avondshift in! De avondshift verloopt vrijwel hetzelfde en zorg je ervoor dat je de zaak nauwkeurig afsluit. Zijn alle lichten uit, is alle apparatuur uitgeschakeld? Je checkt of iedereen op de hoogte is van hun starttijd en schrijft de overdracht op de mail voor jouw collega die de volgende dag weer opent!

Voor de studenten schoonheidsspecialisten zullen de zelfde werkzaamheden van toepassing zijn, maar volgt na kennis te maken hebben met het runnen van de salon ook het leren van de gezichtsbehandelingen. Deze zullen door onze schoonheidsspecialistes worden begeleid en uitgevoerd worden op collega's of modellen die de student zelf kan aandragen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.