Nu solliciteren

Food & Beverage bij Jaz in the City Amsterdam

Functie Food & Beverage
Opleidingsniveau MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO-Bachelor
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Salaris opmerking Per maand voor full time stage
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Jaz in the City, een jong en vernieuwend hotel op een unieke locatie in Amsterdam heeft een leuke stageplek beschikbaar, het liefst per direct! Wil jij je schouders eronder zetten en ons helpen in de opstart na COVID19?

Wij creëeren een origineel concept door continu bezig te zijn met vernieuwing en verbetering op het gebied van design, art, technology, food & music! Met een ideale ligging naast de Ziggo Dome, tegenover de Johan Cruijf Arena en op loopafstand van de AFAS Live, zit je bij Jaz in the City op de eerste rij als het gaat om een unieke hotelbeleving.

Alle employees bij Jaz in the City zorgen als bandleden voor de groove van dit hotel. Zo is o.a. de General Manager onze ‘Band leader’, de Management Assistent de ‘Choreographer’, de Kok onze ‘Flavor Maker’, de reserveringsmedewerker onze Producer.

Als stagiair op de Food & Beverage afdeling zal jij medeverantwoordelijk zijn voor alle F&B facetten in ons hotel. Te denken valt aan het serveren van ontbijt in onze mooie ontbijtzaal en het bedienen van gasten in ons restaurant. Dit doe je allemaal met enthousiasme en regelmatig onder het genot van live muziek! Niet alleen ben je bij Jaz verzekerd van een leuke en leerzame stage, ook na je stageperiode zijn er doorgroeimogelijkeden voor de echte toppers. Je zal deel uitmaken van een fijn en gezellig team waarbij je werkt in een omgeving waar altijd wat valt te beleven!

Klinkt dit als muziek in de oren? Sluit je dan nu aan bij ons team en begin je stage bij Jaz!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Are You The One That I Want? Wil je graag meewerken aan het succes van dit bedrijf, het muzikale familielid van Deutsche Hospitality? Solliciteer dan nu & let’s make some noise!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.