Nu solliciteren

P&O stagiair(e) gezocht bij De dit bedrijf in Lopik!

Functie P&O stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Lopik
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking Je ontvangt een stagevergoeding van € 375 bruto per maand op fulltime basis. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding als je geen Ov-jaarkaart hebt.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil je in een klein team in de volle breedte HR-ervaring opdoen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. De dit bedrijf is een succesvol internationaal familiebedrijf in de zuivelindustrie. De afdeling P&O in Lopik bestaat uit 3 vaste medewerkers en ook werkt Sanne -HR stagiair vorig jaar parttime naast haar studie. We zijn werkzaam voor alle (productie)bedrijven binnen de dit bedrijf. Er wordt op de afdeling hard gewerkt én veel gelachen. We hebben circa 200 mensen in dienst en daarnaast een flexibele schil voor productiewerkzaamheden.

Wat ga je doen

Als stagiair draai je mee met de dagelijkse werkzaamheden en neem je deel aan projecten op de afdeling. Deze stage geeft je inzicht in de praktische uitvoering, wettelijke regels en ethiek die het HR-vak met zich meebrengt, je:

Naast deze taken kun je deelnemen aan projecten gericht op het verder professionaliseren van de organisatie. Voor 2021 staan onder andere op de agenda: het versterken van de organisatiecultuur, ontwikkelen van het middenmanagement, verbeteren van het on boarding proces en online branding, modernisering van de gesprekscyclus en inzetten van e-learning. Verder ontwikkelen we beleid op diverse gebieden, waar je -afhankelijk van je interesse- een bijdrage aan kunt leveren. Wil je meer weten over hoe het is om bij ons stage te lopen? Lees verderop hoe Sanne haar stage heeft ervaren.

Gewenste profiel

Wat we je bieden

Je stage speelt zich af bij een internationaal familiebedrijf, waar loyaliteit en passie een grote rol spelen. Je krijgt de mogelijkheid om alle aspecten van het HR-vak direct en indirect te leren kennen. De dit bedrijf kent een informele sfeer, waar werknemers echt een binding hebben met de organisatie. De lijnen zijn kort en de werkomgeving is prettig en informeel. Ondernemerschap, kwaliteit, duurzaamheid, professionaliteit, flexibiliteit, samenwerken en plezier in je werk zijn de kernwaarden van waaruit we denken en handelen.

Je ontvangt een stagevergoeding van €13,60 bruto per dag. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding als je geen Ov-jaarkaart hebt.

Sanne, P&O stagiair 2019-2020

Gedurende 7,5 maanden heb ik stage mogen lopen op de P&O afdeling van de dit bedrijf. In de vacature staat dat er veel wordt gelachen. Dit kan ik zeker beamen, van elke dag wordt weer wat leuks gemaakt! De klik met mijn collega’s was er vrijwel direct. Er wordt hard gewerkt op de afdeling en iedereen staat voor elkaar klaar. Ik heb heel veel ruimte gekregen waarin ik zelf taken en projecten kon oppakken en mijzelf hierin kon ontwikkelen. Was er iets aan de hand of had ik wat extra begeleiding nodig was hier altijd ruimte voor. Hierdoor kijk ik terug op mijn stage als een zeer leerzame, waardevolle en vooral gezellige tijd. De dynamiek en veelzijdigheid in de gehele organisatie maakt dat geen dag hetzelfde is!

Reageren of meer weten?

Heb je vragen over deze stageplek of wil je reageren? Stuur een mailtje naar de afdeling Personeel & Organisatie: p&o@lekkerkerker.nl. Je kunt ook bellen of appen: 0348-558080 of 06-22093369. We kijken met belangstelling uit naar je reactie!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren