Nu solliciteren

Leuke allround stage bij Monkey Town!

Functie Stage Allround medewerker
Opleidingsniveau VMBO, MBO
Locatie Amsterdam, Gouda, Spijkenisse, Warmond, Diemen, Heerlen, Heemskerk
Dagen per week 1, 2, 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Yes! De kinderen staan te popelen om naar Monkey Town te gaan. Eenmaal aangekomen bij de entree/kassa ben jij degene die onze kleine en grote bezoekers verwelkomt. Met jouw gastvrije genen is dit voor jou appeltje eitje!

Eenmaal gesetteld op een stoel schieten de kinderen alle kanten op. Tijd om te spelen! Terwijl de kinderen zich vermaken in het speelparadijs waar er volop vermaak is, bestellen de ouders/begeleiders een kopje koffie. Van de kassa tot aan het bijspringen in de horeca. Jij verzorgt de kopjes koffie, taarten, broodjes en alle andere lekkernijen. Voorbereiden, kassa afhandelingen en uitvoering horen er allemaal bij. Naast de reguliere bezoeker komen er ook veel kinderen hun kinderfeestje vieren, jij mag deze begeleiden en ervoor zorgen dat de jarige job deze dag in de belangstelling staat.

En bij Monkey Town staat veiligheid en hygiëne hoog in het vaandel. Jij als stagiair(e) allround medewerker levert een bijdrage hieraan. Constateer je dat een klimtoestel niet meer optimaal functioneert? Jij laat dit weten aan de bedrijfsleider zodat er direct actie kan worden ondernomen. Onze bezoekers hechten waarde aan schone tafels, stoelen en toiletten. Na afloop van de dag is de vloer bezaaid met papiertjes en kruimels. Dat is een teken dat de kinderen fanatiek hebben gespeeld! Tijd voor de schoonmaak zodat de volgende dag iedere bezoeker weer veilig en met veel plezier kan komen spelen!

Ben jij.....

Wij werken volgens een rooster maar met evenementen en schoolvakanties ben jij bereid om extra te werken.

En beschik jij over een overdosis enthousiasme, verantwoordelijkheidsgevoel en ben jij een aanpakker die de handen uit de mouwen steekt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Zien we jou binnenkort in een outfit van Monkey Town?

Werkzaamheden

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren