Nu solliciteren

Fotografie, marketing & media stage bij creatieve broedplek

Functie Fotografie, marketing & media
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Nijmegen
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf is een online sneakershop en onderdeel van “De Paskamer”. De Paskamer is een creatieve broedplaats in Nijmegen met naast de sneakershop een tattoostudio, een DJ-school en een videoproductie bedrijf onder één dak. Daarnaast heeft dit bedrijf een eigen kledinglijn, vele samenwerkingen in de evenementenbranche en organiseert het een sneakerbeurs genaamd Deadstock Sneaker Market. Creativiteit (in content) is bij ons de bindende factor.

Wat ga je doen?

Als stagiair ben je écht onderdeel van het creatieve team. Hier ben je dagelijks bezig met het toevoegen van producten aan onze webshop, het bedenken van content voor de websites, social media kanalen en offline activiteiten van alle entiteiten onder de Paskamer. Daarnaast vorm jij de creatieve schakel voor de vele projecten die dit bedrijf heeft. Je werkt nauw samen met verschillende artiesten en stelt je op als spil tussen de verschillende bedrijven van De Paskamer om media strategieën op elkaar af te stemmen en elkaar commercieel te versterken. Hiervoor zijn we op zoek naar een creatieve duizendpoot.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wij zijn op zoek naar creatieve en gedreven studenten die voor hun opleiding hebben gekozen omdat hun passie in dit werkgebied ligt. Naast de juiste skills is interesse in fashion, art en muziek een must.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren