Nu solliciteren

Uitdagende HBO online marketing stage in Nieuwegein!

Functie Online Marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Nieuwegein
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn op zoek naar een stagiaire!

Heb je interesse in gezondheid en sport ? Ben je zelf sportief, en zie jij het als een uitdaging om mee te draaien in een snelgroeiend bedrijf? Heb je een creatief brein, ben je goed in samenwerken, durf je nieuwe ideeën aan te dragen en wil je ons helpen groeien en ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek jou!

Altijd al willen weten hoe een webshop werkt? En heb je gevoel voor content en social media, heb je affiniteit met communicatie en (online) marketing? Dan zijn wij het juiste stage adres voor jou! dit bedrijf BV heeft diverse webshops en ontwikkelt nieuwe concepten in de fysio en fitnessbranche.

dit bedrijf BV is een groothandel voor fysiotherapie, fitness en sport. Sinds 1991 is dit bedrijf BV in haar branche uitgegroeid tot een totaal-leverancier van gebruiksproducten, oefenmateriaal, meetinstrumenten en trainingsapparatuur. Belangrijke waarden voor dit bedrijf BV zijn de kwaliteit, veiligheid en functionaliteit van de producten.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Heb je net zoveel zin als wij om onze webshops beter op de kaart te zetten? Stuur ons dan snel je motivatiebrief en cv, dan zullen wij contact met je opnemen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.