Nu solliciteren

HRM stagiair (HBO/WO) bij e-commerce bedrijf in Nieuwkuijk

Functie HRM Medewerker
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Nieuwkuijk
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Salaris opmerking .
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

HRM stage bij dit bedrijf Motorgear

Bij dit bedrijf gaan we hard! Ons bedrijf is een internationale e-commerce organisatie in de motorbranche; we verkopen motorkleding, helmen en accessoires. In een paar jaar tijd zijn we gegroeid naar een top 5 speler in Europa. Onze ambitie is om de grootste online-speler in Europa te worden. Om deze groei verder te kunnen faciliteren zijn wij continue bezig onze HR processen te professionaliseren. Daarom willen wij ons team uitbreiden met een enthousiaste HRM stagiair(e). Je komt te werken in een enthousiast team op de finance afdeling.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een afwisselende stage op een gezellige, informele werkplek met goede begeleiding bij een snel groeiende internationaal opererende onderneming.. Zonder twijfel zal deze stage ontzettend bevorderlijk zijn voor je zelfontplooiing. De werkdagen zijn van 09:00 tot 18:00 uur en er staat een stagevergoeding tegenover.

Jouw werkzaamheden

Jouw werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van diverse HR-gerelateerde werkzaamheden op de finance afdeling. Deze bestaan onder meer uit het uitwerken van functieprofielen, het onderhouden van het bedrijfsreglement en het meewerken aan het opzetten van het salarisgebouw. Naast het actief ondersteunen van de finance afdeling is er ook ruimte om aan een eigen schoolopdracht te werken.

Kortom, een uitdagende stage in een internationale omgeving met veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en initiatieven.

De werksfeer is prettig en open en de organisatiestructuur is zeer plat te noemen met korte interne lijnen. Als het lekker weer is kun je heerlijk lunchen op ons dakterras of meedoen met een potje tafelvoetbal of air hockey. Als je graag sport, kun je 2 keer per week meedoen met onze kettlebell lessen, verzorgt door een professionele trainer. Uiteraard kun je je ook voor of na het werk nog uitleven in onze eigen sportruimte.

Ongetwijfeld dat je binnen onze werkzaamheden iets kunt vinden wat bij jouw wensen (en die van je opleiding) aansluit!

Denk jij dat je die enthousiaste stagiar(e) bent, waar wij voor warmlopen? Stuur dan je cv en motivatie naar oscar@dit bedrijf.com of bel naar 073-2008020 voor meer informatie.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.