Nu solliciteren

Full Stack Development stage HBO/WO bij een Motorgear retail- & groothandel in Nieuwkuijk

Functie Full Stack Developer
Opleidingsniveau MBO, HBO, WO
Locatie Nieuwkuijk
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 8 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Vergoeding is afhankelijk van niveau en opleiding.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Development stage bij dit bedrijf Motorgear

Bij dit bedrijf gaan we hard! Momenteel zijn wij, onder andere doordat we wereldwijd opereren, de grootste motorkleding specialist van Nederland en zitten we in de top 5 van Europa. Met gemiddeld 50% groei per jaar zijn we hard op weg om één van de meest toonaangevende bedrijven ter wereld in onze branche te worden. Om deze groei verder te kunnen faciliteren willen wij ons team uitbreiden met een enthousiaste (Magento) development stagiair(e). Je komt te werken in een jong en enthousiast team, die zich iedere dag weer 100% inzet om nog groter en beter te worden.

Wat wij bieden:

Bij dit bedrijf krijg je om te beginnen een mooie eigen werkplek in een gloednieuw en modern kantoor, met de mogelijkheid om je eigen werkplek naar smaak en wens in te richten. Uiteraard krijg je van ons een goeie PC met de nodige hard- en software om flink gas te kunnen geven. Je bent onderdeel van het development team en werkt mee aan zeer uiteenlopende projecten binnen het bedrijf.

Denk hierbij aan:

Installeren en onderhouden van een nieuwe data server voor het nieuwe WMS systeem Ontwikkelen van een nieuwe Magento 2 webshop in samenwerking met 1 van de meest toonaangevende development partijen van Europa Onderhouden van de huidige Magento 1 webshops Interne optimalisatie trajecten uitwerken, onderzoeken en uitvoeren, zoals het automatiseren van bedrijfsprocessen, maar ook een (lokale) development architectuur bedenken en opzetten. Samenwerking met andere afdelingen, zoals marketing en media vormgeving Samenwerking met andere toonaangevende partijen in binnen- en buitenland, zoals TweakWise, Adobe, MvH Media, Adchieve, MageHost ... Je collega’s zijn gemiddeld zo’n 27 jaar oud en houden wel van een lolletje op z’n tijd, maar zijn ook allemaal gemotiveerd om het bedrijf naar een hoger plan te tillen. De werksfeer is prettig en open en de organisatiestructuur is zeer plat te noemen met korte interne lijnen. Als het lekker weer is kun je heerlijk lunchen op ons dakterras of meedoen met een potje tafelvoetbal of air hockey. Als je graag sport, kun je 2 keer per week meedoen met onze kettlebell lessen, verzorgt door een professionele trainer. Uiteraard kun je je ook voor of na het werk nog uitleven in onze eigen sportruimte.

Als er wat te vieren is gaan we er graag met de zaak op uit voor een hapje eten of een leuke teamactiviteit. Als kers op de taart hebben we de beschikking over een 10 tal karts, waarmee we rond ons pand kunnen racen in het kader van onze dit bedrijf Kart Cup.

Naast de dagelijkse werkzaamheden krijg je bij ons ruimte om in overleg met ons een eigen onderzoeksopdracht te formuleren. Ongetwijfeld dat je binnen onze werkzaamheden iets kunt vinden wat bij jouw wensen (en die van je opleiding) aansluit!

Denk jij dat je die enthousiaste stagiar(e) bent, waar wij voor warmlopen? Stuur dan je cv en motivatie naar jeroen@dit bedrijf.com of bel naar 073-2008020 voor meer informatie.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Reageren:

Durf jij deze uitdaging aan? Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie en CV naar jeroen@dit bedrijf.com en dan nodigen we je op de koffie uit om de details verder te bespreken.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren