Nu solliciteren

Stage Cyber Security Engineer (HBO)

Functie Stagiair(e)Cyber Security Engineer (HBO)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Haarlem
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende (afstudeer)stage waarin jij je kunt ontwikkelen als devops engineer(specialisatie security)? Reageer dan snel!

Als stagiair ga je onderzoek doen naar het opzetten van een systeem om automatisch onze omgevingen te testen op kwetsbaarheden. Dit systeem moet door ons gebruikt worden, up to date te houden zijn,eventueel toevoegingen aangemaakt kunnen worden en moet kunnen worden toegevoegd aan verschillende CI/CD pipelines. Na het onderzoek moet dit systeem opgezet en geconfigureerd worden.

Saysimple maakt gebruik van verschillende platformen. Deze platformen worden wereldwijd gebruikt door toonaangevende bedrijven. Om zeker te zijn dat onze platformen voldoen aan alle security eisen zijn we op zoek naar een Cyber Security Engineer.

Je maakt deel uit van een van de ontwikkel scrum teams. Er is een (technische) stagebegeleider die de jou gedurende je stage (20 weken) zal ondersteunen en begeleiden.

SaySimple Hi, wij zijn Saysimple! Sinds 2015 combineren wij messaging software, kennis en data om traditioneel klantcontact om te zetten in conversaties met waarde. Met ons platform zijn bedrijven in staat om betere conversaties met hun klanten te voeren, in aantoonbaar minder tijd.

Daarnaast helpen we bedrijven om de klantconversaties centraal in hun bedrijf te plaatsen. Op die manier ontstaan op klantenservice afdelingen nieuwe omzetkansen. Wij helpen bedrijven om deze ook direct te converteren.

We zoeken een gedreven collega die ons wil helpen om het Saysimple verhaal van de daken te schreeuwen! Een greep uit de klanten die geloven in onze aanpak zijn Transavia, Omoda, Banco Santander, Picnic, Crisp, Corendon, BMW en Danone.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Join us! Stuur ons je sollicitatie met je motivatie en CV naar email.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.