Nu solliciteren

Event management Stage in Amsterdam

Functie Event manager
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Salaris opmerking Dagelijks lunch en reiskostenvergoeding in het weekend.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Daalder Culinair zoekt een stagiair eventmanagement voor zijn horecagroep. Onderdelen van de horecagroep zijn evenementenlocatie Het Sieraad, restaurants Daalder* en Belezza en het event EdelWise. Geen dag is hetzelfde, en sinds de komst van Corona vinden we onszelf iedere dag opnieuw uit. We hebben een culinair hart en zoeken iemand met liefde voor de horeca.

De meeste evenementen vinden plaats in Het Sieraad. Dit is een evenementenlocatie in Amsterdam West met een programmering dat varieert tussen bedrijfs- en publieksevenementen. Vanaf het moment dat evenementen weer toegestaan zijn, zullen er wekelijks concerten, dance events of foodfestivals plaatsvinden.

Als stagiair event manager loop je mee met de event manager en program manager. Je bent de ene dag op kantoor voor het opstellen van draaiboeken en de andere dag assisteer je tijdens een evenement.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Je komt op een energiek bedrijf terecht met waar veel gelachten wordt, maar ook keihard gewerkt. Er valt een hoop te leren dus solliciteer snel!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.