Nu solliciteren

Wij zoeken Online (marketing) Bazen in Den Bosch!

Functie Stagiair online marketing
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Den Bosch
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 2 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Salaris opmerking Indien de reistijd meer dan 15km enkele reis bedraagt krijg je een reiskostenvergoeding oplopend tot 150 euro per maand.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van multichannel online marketingstrategieën van A tot Z. Dat wil zeggen dat wij de juiste online marketing kanalen goed op elkaar afstemmen om zo tot een maximaal resultaat te komen. Daarbij maken we gebruik van onze specialisaties zoals content marketing, design, conversie optimalisatie en online adverteren. Daarnaast helpen we bedrijven ook hun online zichtbaarheid te vergroten door middel van zoekmachine- en product feed optimalisatie, en zetten we hun producten weg op marketplaces zoals Amazon en Bol.com. Doet doen we dagelijks met een vast team van jonge en frisse Bazen. Door middel van een goede samenwerking en ieder zijn eigen specialisatie, kunnen wij de kwaliteit leveren die je als opdrachtgever en businesspartner van ons mag verwachten.

Bij ons mag je ontdekken hoe het is om een Online Baas te zijn. Je loopt écht met ons mee, leert diverse onderdelen binnen online marketing te beheersen en mag ook daadwerkelijk toffe dingen uitvoeren voor klanten van ons.

Je krijgt direct verantwoordelijkheden en mag jezelf bewijzen. Alleen zo geloven wij dat jij in jouw stageperiode er het maximale uit kunt halen!

Ervaring van eerdere stagiair:

Maandag 1 februari 2021 was het eindelijk zo ver: mijn eerste werkdag bij dit bedrijf. Na maandenlang thuis online les te hebben gevolgd, was ik klaar voor een nieuwe uitdaging. Vol goede moed en motivatie stapte ik die ochtend het kantoor binnen. Hoewel ik een beetje zenuwachtig was, merkte ik dat ik al snel ontspannen werd. De open werkruimte, de huiselijke sfeer maar vooral de gezellige collega’s lieten mij vrijwel meteen op mijn gemak voelen.

Klaar voor de start

Nadat mijn laptop helemaal klaar voor gebruik was, kon de dag beginnen. Om 9 uur openden we de dag met een wekelijks teamoverleg waarin besproken werd hoe het met iedereen gaat en met welke projecten iedereen zich bezig houdt. Voor mij de ideale kans om alle medewerkers te ontmoeten en mijzelf kort voor te stellen. Tegelijkertijd kreeg ik een inkijkje in de werkzaamheden en het klantenbestand. Een fijne manier om mijn eerste dag te beginnen!

Na het overleg was het mijn beurt om aan de slag te gaan. De eerste dag was ik vooral bezig met inlezen, wennen en zoeken naar een ritme. Doordat ik zelf weinig ervaring heb op het gebied van Marketing was het belangrijk dat ik mij goed ging verdiepen. Op internet en bij mijn collega’s kon ik met al mijn vragen terecht en dag per dag begon ik steeds meer te leren.

Veelzijdige taken

De eerste week mocht ik al meteen veel leuke dingen oppakken. Zo heb ik bijvoorbeeld social media posts en blogs geschreven voor dit bedrijf. Schrijven vind ik erg leuk, dus ik was blij dat ik meteen zo’n taak op mij kon nemen. Daarnaast heb ik teksten geschreven voor nieuwe websites van klanten. Ik vond het erg leuk om mij steeds opnieuw te verdiepen in de uiteenlopende onderwerpen en er vervolgens een sterke, originele tekst over te schrijven. Voor feedback en vragen kon ik bij iedereen terecht en op deze manier merkte ik dat ik stapje voor stapje al wat vooruit ging. De tweede week voelde al meer vertrouwd. Mijn collega’s waren enthousiast over mijn teksten, wat mij erg aanmoedigde om hier mee door te gaan. Ik heb me dan ook met veel plezier gestort op het schrijven van verschillende interessante landingspagina’s. Ook mocht ik een whitepaper opzetten en heb ik een social advertentie meting gedaan. Allemaal dingen die ik hiervoor nog niet had gedaan. Al met al zijn mijn eerste weken echt voorbij gevlogen. Ik heb me geen moment verveeld en er zijn bijna te weinig uren in een week om alles te ervaren. Ik heb het enorm naar mijn zin, ik leer elke dag weer wat nieuws en ik kijk er naar uit om hier een leuk afstudeeronderzoek neer te zetten.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Jong, innovatief, succesvol en down to earth. Kom jij bij ons stage lopen?

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.