Nu solliciteren

Inspirerende en uitdagende digitale marketingstage in Utrecht voor een nieuw online platform

Functie Digital marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking vergoeding voor 36 u/maand. 32 u is bespreekbaar. Bij geen OV kaart, worden reiskosten vergoed
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit je kans om eens mee te mogen draaien in de dynamiek van een uitgeverij! dit bedrijf is de grootste uitgeefgroep van Nederland. Binnen ons cluster hebben wij verschillende uitgeverijen waar we zowel fictie als non-fictie uitgeven, daarnaast hebben we nog een aantal online platforms. Deze imprints zijn o.a. KokBoekencentrum, Ten Have, Omniboek en Z&K. dit bedrijf is gevestigd in Utrecht (Herculesplein 96). Binnen ons uitgeefcluster zal je als voorwaardig lid van het marketingteam worden gezien en we zorgen er samen voor dat onze boeken en tijdschriften onder de aandacht komen middels online en offline campagnes en marketingplannen. dit bedrijf is niet alleen een veelzijdige uitgeeforganisatie waar betrokkenheid hoog in het vaandel staat en waar je ontzettend veel kunt leren, het geeft je ook veel inzicht in de communicatie van de uitgevers-, tijdschriften en boekenwereld.

Vanaf augustus/september, gedurende 5-6 maanden hebben wij stageplaatsen beschikbaar!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Herken je je in het gevraagde profiel? Wacht niet langer met mailen, wij zoeken jou! We zien je mail graag tegemoet, tot snel!

“Wat er zo leuk aan deze stage is? Je bent echt onderdeel van een team, een team vol leuke collega’s. Ik heb ontzettend veel geleerd van de verschillende werkzaamheden en ik kon mijn vragen altijd stellen en naar mijn ideeën werd altijd geluisterd. Je krijgt echt mee hoe het is om bij een uitgeverij te werken en dat is ontzettend waardevol!” - stagiair Manon

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.