Nu solliciteren

TOPSTAGE Marketing & Communicatie

Functie Stage Marketing & Communicatie
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Tilburg
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

STAGE MARKETING EN COMMUNICATIE

Ben jij per direct op zoek naar een uitdagende stageplek op de gezelligste marketingafdeling van Nederland? Een stage waarin alle aspecten van marketing voorbijkomen èn waar je de vrijheid krijgt om naast of tijdens je stage te werken aan een supervet project of onderzoek? Laat dan NU alles vallen en lees verder, als je het aandurft!

WIE ZIJN WIJ?

Logistic Force is een jong, professioneel en snelgroeiende HR-dienstverlener met 20 vestigingen in Nederland. Wellicht ken je ons als shirtsponsor van Willem-II? Of heb je onze luchtballon wel eens zien vliegen? We zijn een uitzendorganisatie met een sterke focus op Transport en Logistiek. Naast het verzorgen van de betere banen hebben we ook een recruitment-tak en een eigen academy waar we de toppers van de toekomst opleiden. Jouw stage vindt plaats op de marketingafdeling van het hoofdkantoor in Tilburg. Hier zijn we met een klein team (3FTE) verantwoordelijk voor de zichtbaarheid van ‘The Force’ richting de buitenwereld.

WAT JE GAAT DOEN?

Branding, PR-acties, video, fotografie, SEO, SEA-campagnes, Data-analyse, website-beheer, mail-campagnes, bijhouden van de Socials. Alles komt op onze afdeling voorbij en we doen bijna alles in eigen huis. Een dynamische omgeving dus waar veel ruimte is voor creativiteit en eigen initiatief; we zoeken een aanpakker! Ook de komende periode staan er gave projecten op stapel waar we mee aan de slag gaan. Denk aan een toffe PR-actie tijdens de landelijke dag van de chauffeur, De sponsoring van Willem II, Het opzetten van automatische mail-campagnes, Gaan we aan de slag met een fotoshoot voor promotiematerialen en duizend meer dingen! Naast het (mee)werken aan deze zaken is er ook tijd om een eigen onderzoek of afstudeeropdracht te verrichten. Onderwerpen genoeg te bedenken! Kom jij met een gaaf initiatief? Tof! Samen gaan we kijken naar een passende invulling met meerwaarde!

Gewenste profiel

WAT BIEDEN WIJ?

Wij bieden jou een fijne plek waarbij je wordt meegenomen in alle facetten van marketing & communicatie waarbij jij als stagiair creatieve vrijheid hebt; we laten ons graag verassen! Daarnaast bieden we een gezellig, open en ervaren team om mee samen te werken (3 man + jou als stagiair(e)) en ongeveer 120 collega’s door het land heen waar je alles aan kunt vragen. Iets waar we minder trots op zijn maar je toch aanbieden is onze slechte muziek-smaak, die is part of the deal…;) Ow, last but not least: je krijgt een stagevergoeding van € 300,- per maand.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.