Nu solliciteren

Internationale Project Medewerker o.a. op het gebied van Sales en Marketing stage in Baarn

Functie Internationale stage voor Export, Sales en Marketing en handelsmissies
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Baarn
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 9 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 240 - 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die ervaring wil opdoen in een internationale omgeving op het gebied van sales en (online) marketing maar ook op het gebiedt van handeldrijven dmv beurzen en handelmissies internationaal. Je ondersteunt projectteams van NEC (Nederlandse Export Combinatie) en Export Partner in het algemeen.

De Nederlandse Export Combinatie is al jarenlang actief binnen de wereld van het ‘internationale zakendoen’ en werkt wereldwijd. De NEC organiseert jaarlijks zelfstandig of in opdracht een groot aantal handelsmissies, beursdeelnames, groepsreizen, bijeenkomsten, cursussen en internationale events, etc. Dit houdt zowel het inhoudelijke programma gedeelte in (bij missies) alsook het logistieke gedeelte (zoals uitzoeken van hotels en vliegtickets), (netwerk) diners, seminars, etc., en bij beurzen ook de opzet van de gehele paviljoens en de lokale begeleiding tijdens de beurzen.

Voor Export Partner zal jij je richten op de ondersteuning van internationaal consulteren en de Export Managers ondersteunen met jou te maken marktonderzoek en/of analyse rapporten.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaande eigenschappen? Mail dan je motivatie en cv naar email t.a.v. Roxanne Kouwenhoven. Bezoek voor meer informatie over onze organisatie, onze website www.exportpartner.com

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.