Nu solliciteren

Operationele marketing stage dit bedrijf!

Functie Operationele marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Amsterdam
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding
Salaris opmerking op basis van 40 uur
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Taakomschrijving

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die meewerkt in de dagelijkse operatie, ondersteunt bij onze marketingactiviteiten en zich bezig houdt met de optimalisatie van ons assortiment. Dit bedrijf is dé online dierenapotheek van Nederland. Met een team van jonge mensen zetten we ons dagelijks volop in om honderden klanten en hun huisdieren, te voorzien van bestellingen. Momenteel groeien wij enorm en we hebben net een Duitse webshop gelanceerd! Omdat we snel innoveren zijn er op veel gebieden nieuwe uitdagingen. Jij kunt ons helpen om op een leuke en innovatieve manier met onze klant in contact komen in Nederland, België en Duitsland. Neem gerust een kijkje op onze Instagram en op onze Facebook pagina.

Tijdens deze stage leer je alles over hoe een webshop opereert. Je zult daarnaast het marketing team assisteren in de marketing uitingen en onze klanten tevreden houden waar nodig. De stage is breed ingestoken; denk bijvoorbeeld aan het bedenken van leuke acties op social media, het optimaliseren van ons assortiment, samenwerkingen met verschillende merken en uitbreiding in Duitsland.

Ook staat er iedere dag een lekker lunch voor je klaar op kantoor. Heb je een hands-on mentaliteit en wil je veel nieuwe dingen leren? Ben je minimaal 3 dagen in de week beschikbaar? Solliciteer dan snel en word onderdeel van een jong ambitieus team!

Werkzaamheden

Werkzaamheden

We zijn een jong, creatief en hecht team waarin nieuwsgierigheid, verantwoordelijkheid en groei voorop staan. We zijn op zoek naar een enthousiaste front office stagiair die ons team komt ondersteunen en die alle ins en outs van een webshop wilt leren kennen! 

Geen dag is hetzelfde bij ons! Kom jij ons team versterken?

Hierbij een stukje van een van de huidige stagiaires:

Floor, Hva - Creative Business:

Stage lopen bij dit bedrijf is super leerzaam en leuk! Je krijgt hier veel verantwoordelijkheid en inspraak in wat je leuk vindt en wilt leren. Ook is er een fijne en open werksfeer. Elke dag is anders, je krijgt veel verschillende taken. Hierdoor wordt het nooit saai!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.