Nu solliciteren

Uitdagende meewerkstage Content & Social Media Marketing in Amsterdam

Functie Stagiair Content & Social Media Marketing bij dit bedrijf
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij gek op dieren? En bovenal: vind je het leuk om in een klein team te werken met veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om je kennis direct toe te passen? Dan zoeken wij jou!

In deze stage bij dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor de content die we verspreiden via Social Media. Je komt nauw samen te werken met de content marketeer en zal waar nodig de andere marketeers ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Doordat we in een klein team werken zal je in de breedste zin van het woord kennis maken met online marketing waarbij je focus op content marketing komt te liggen. Je helpt bij het onderhouden en plannen van ons social media kanaal. Daarnaast leren we je eerste kneepjes van SEO en help je met schrijven van SEO geoptimaliseerde teksten. Het is zowel een inhoudelijke als een praktische stage, waarin alle facetten van het werken in een marketing team aan de orde komen en waar je concrete ervaring als content- en social media marketeer opdoet.

Solliciteren kan via: dit bedrijf.nl

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben jij die optimistische, ondernemende en gemotiveerde stagiair(e) die wij zoeken? Solliciteer dan nu en kom kennismaken in onze "urban jungle" in Amsterdam Sloterdijk.

Sollicitaties incl. CV & motivatie kunnen verstuurd worden via dit bedrijf.nl

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.