Nu solliciteren

Word jij onze nieuwe mbo of hbo stagiair(e) Facility Management?

Functie Facility Management Stagiair(e)
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Apeldoorn
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Jezelf iedere dag ontwikkelen en werken bij dit bedrijf

Wij zijn een gespecialiseerde groothandel op het gebied van non-food horeca producten, reinigingssystemen en -machines en hygiënische voorzieningen. Door onze krachtenbundeling realiseren wij efficiency op het gebied van inkoop en logistiek, uitbreiding van expertise en versterking van regionale aanwezigheid. Onze onafhankelijkheid van leverancier of merk en onze expertise verzekert iedereen altijd van de beste koop.

Wij lopen voorop in innovatie oplossingen en bieden als enige op de markt concepten op basis van bezetting zoals Pay Per Room en Pay Per User, machineconcepten en belevingsconcepten. Kennis over branches, producten en beleving vertalen we naar een passend advies dat volledig aansluit bij de behoeften van onze opdrachtgevers.

Voor wie?

Onze opdrachtgevers zijn Facilitair Managers, Chef-koks, Ondernemers, Inkopers en Directeuren van organisaties binnen de landelijke segmenten Schoonmaak, Kantoren, Horeca, Onderwijs en Industrie. Opdrachtgevers van dit bedrijf verwachten geen leverancier-klant relatie maar een partnership.

Wat ga je bij ons doen?

Samen met jouw collega’s van de afdelingen Technische Service en Service & Support draag je zorg voor verschillende werkzaamheden. Je draagt bij aan het optimaal laten functioneren van de Technische service en Salesorganisatie van dit bedrijf. Ter ondersteuning van de Service Coördinator zorg je voor een correcte verwerking- en planning van service gerelateerde werkzaamheden. Daarnaast zorg je voor de orderverwerking en het versturen van orderbevestigingen, het actief voorstellen van alternatieve en correcte klachtenafhandeling.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Enthousiast geworden over deze leuke en leerzame stageplek?

Mail jouw motivatie en cv naar email t.a.v. Rutger Kerkdijk en wie weet word jij dan onze nieuwe collega!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren