Nu solliciteren

DTP/Grafische Vormgever stage bij internationaal bedrijf (€ 300 p/mnd)

Functie Stage DTP / Grafische Vormgeving
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Apeldoorn
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking € 300 per maand
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een vooruitstrevende student met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je op zoek naar een allround stageplaats? Dan zijn wij benieuwd naar jou! Heb jij voldoende kennis van “welke software programma’s?”, ben je pietje precies, werken strakke deadlines juist extra motiverend en ben jij lekker creatief? Dan is deze stageplek voor jou!

What’s in it for you?

Allereerst hebben we super leuke en uitdagende opdrachten klaar liggen. Je werkt in een klein team, waarin jouw bijdrage en creatieve input erg gewaardeerd wordt. Je gaat ons team ondersteunen bij het bedenken, opmaken en ontwerpen van alle off- en online-marketingwerkzaamheden (B2B en B2C), van zowel bestaande als nieuwe producten (merken), in binnen- en buitenland. Denk hierbij o.a. aan het ontwikkelen van advertenties, folders, brochures, flyers, verpakkingen, beeld-, stand-, en promotiemateriaal, displays, regelen van vertalingen, drukwerk etc. Maar laat vooral je creativiteit de vrije loop, als je écht goede suggesties hebt, staan wij daar absoluut open voor.

dit bedrijf is een volledig Nederlands bedrijf en is 11 jaar geleden opgericht. We hebben een aantal sterke, internationale merken. De afgelopen jaren zijn we hard gegroeid, in eigen merken en wereldwijde afzetmarkten. Wij zijn toonaangevend op het gebied van (medische) Skin Care voor de huid die écht zorg nodig heeft, denk aan brandwonden, littekens, huid na bestraling maar ook eczeem en jeuk. Wij zijn actief in meer dan 50 landen.

BAP staat voor 'Best Available Practice', dat betekent dat we altijd het beste product, met goede wetenschappelijke onderbouwing, willen verkopen. Wat we doen, doen we goed!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Hebben wij je aandacht getrokken?

Laat dan van je horen. Je kunt je CV en een kort maar krachtige motivatie sturen naar: sollicitatie@bap-medical.com

Neem voor een mogelijk gesprek vooral werk van jezelf mee waar je trots op bent. We bekijken het graag.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren