Nu solliciteren

ENTHOUSIASTE FITNESSCOACH STAGIAIRES VOOR ONZE BEDRIJFSFITNESSLOCATIES IN UTRECHT, AMSTERDAM, EINDHOVEN, DEN HAAG EN ROTTERDAM GEZOCHT

Functie FITNESSCOACH STAGIAIRES
Opleidingsniveau MBO niveau 4
Locatie Aalsmeer
Uren per week 8 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking geen
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zoeken een stagiair(e) voor minimaal 5 maanden. Als Sport stagiair(e) krijg je te maken met allerlei verschillende aspecten.

Denk hierbij aan:

Je wordt onderdeel van het totale team op onze bedrijfsfitnesslocaties in Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven of Rotterdam.

ONZE NIEUWE STAGIAIRE HEEFT

ONZE NIEUWE STAGIAIRE KRIJGT

dit bedrijf biedt jou een uitdagende stage met vele ontplooiingsmogelijkheden en prettige werksfeer in een sportieve organisatie.

WIJ ZIJN WIJ

Iedere dag duizenden medewerkers in beweging brengen middels beweeg- en vitaliteitsprogramma's op elk niveau. Dat is wat we doen bij dit bedrijf in Nederland, Duitsland, België en Engeland. Zo helpen we bedrijven én hun medewerkers gezond te houden. Ook zijn we er voor verzekeraars en hun verzekerden en helpen we hen te werken aan een gezonde en actieve leefstijl.

dit bedrijf is al vele jaren toonaangevend in het ontwikkelen van vitaliteitsprogramma’s voor het bedrijfsleven. High Five Fitness Network is een netwerk dat inmiddels is uitgegroeid tot een nationaal dekkend netwerk van 1500 sportcentra waarmee we tal van opdrachtgevers bedienen met (bedrijfs-)fitness, beweeg- en vitaliteitsprogramma’s en diverse sporten. Dit totaalpakket aan vitaliteitsdiensten vinden wij essentieel om onze opdrachtgevers volledig te kunnen ondersteunen in het vitaal krijgen én houden van hun medewerkers of verzekerden.

Interesse? Stuur je sollicitatie met motivatie en CV naar vacatures@highfive.nl !

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.