Nu solliciteren

Stage communicatie / public relations

Functie Communicatieadviseur
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, WO-Master
Locatie Hoevelaken
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 7 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij dit bedrijf zijn we op zoek naar enthousiaste, leergierige en creatieve stagiair(e)s die ons team willen versterken. Wil jij graag helpen een event te organiseren, zien hoe het leven van een pr-adviseur eruit ziet en leren wat je moet doen tijdens interviews of hoe je 'nudging' inzet? Kom dan eens bij dit bedrijf stagelopen! We bieden leuke afstudeer- en meewerkstages van 4 tot 7 maanden die we samen met jou vormgeven zodat het perfect aansluit op wat jij wilt leren! Vaste onderdelen van een stage bij dit bedrijf zijn het monitoren en analyseren van de publiciteit die wij voor onze klanten realiseren, creatief meedenken aan onze campagnes en het beheren en analyseren van onze nieuwe social activiteiten. Jouw inbreng is altijd welkom!

Voor afstudeerders bieden we een onderzoek naar de methoden en technieken om gedragsverandering op het gebied van duurzaamheid of gezondheid te bewerkstelligen.

Wil je het pr-vak leren bij een prijswinnend, internationaal opererend bureau? Neem dan contact op voor meer informatie. Misschien zien we je snel?

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.