Nu solliciteren

Product Management stage (m/v)

Functie Stagiair Product Management (m/v)
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Zorgen voor een beter klimaat - in elk huishouden en in de wereld om ons heen. Dat is onze visie. Dit is waar wij naar streven als wereldwijd marktleider van verwarming en warmwaterproductie door middel van innovatieve, milieuvriendelijke technologie. Wij doen dit met ruim 12.000 collega's in meer dan 20 landen. Het vertrouwen van onze 30 miljoen klanten wereldwijd spreekt voor zichzelf. Verander de wereld en kom bij ons werken: Word lid van Vaillant.

Stagiair Product Management (m/v)

Start februari en september - duur: 5 maanden (fulltime) Vaillant Group / Amsterdam / Nederland

Het Nederlandse onderdeel van de Vaillant Group bestaat uit twee sterke merken: AWB en Vaillant. Vaillant als vertrouwde partner voor de particuliere markt en AWB voor de projectenmarkt. De afdeling Product Management is een klein team, waardoor je bij vele activiteiten betrokken wordt. De werkzaamheden richten zich op het huidige en toekomstige productportfolio en ontwikkelingen in de markt. Belangrijke productgroepen zijn warmtepompen en cv-ketels voor de consumentenmarkt.

De werksfeer is informeel, maar wel gericht op resultaat.

WAT GA JIJ DOEN?

JOUW PROFIEL:

WAT WIJ BIEDEN:

Onze organisatie is onderdeel van de Vaillant Group, een sterke wereldspeler die vooraanstaande producten en technieken ontwikkelt. Internationale kennis en expertise zijn hierdoor altijd binnen handbereik en geven ons de mogelijkheid om vernieuwend te blijven. Wij bieden een uitdagende stage waar je kunt zien hoe het echte bedrijfsleven in elkaar zit! Het uitvoeren van een onderzoek bij Vaillant behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kun je verantwoordelijkheid krijgen over een of meerdere kleine projecten die eventueel ook als stageopdracht kunnen fungeren.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.