Nu solliciteren

Leuke vrij in te vullen marketing/communicatie stage bij een technische start-up

Functie Marketing/communicatie manager
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Katwijk (ZH)
Uren per week 8 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking maandelijkse vergoeding op basis van 5 dgn p/w.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf is een snel groeiende technische start-up, een fris bedrijf dat aan unieke concepten en producten werkt. Dit betreffen met name accu en laad systemen en diverse randapparatuur. De producten en kennis zijn er al, we hebben nu nog iemand nodig die kan helpen om dit aan de rest van de wereld kan vertellen...

Hoe de stage precies wordt ingevuld zullen we dan ook met jou bespreken. Wij bieden daarbij alle ondersteuning die je nodig hebt, maar ook alle vrijheid om te doen waar jij goed in bent. Omdat wij nog een relatief klein bedrijf zijn, zijn de lijnen kort en is de sfeer informeel en erg gezellig. Daarbij zijn wij erg flexibel, zolang je prestaties daar niet onder lijden natuurlijk.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ons bedrijf is gevestigd op vliegkamp Valkenburg (maar dat is eigenlijk Katwijk), we zijn sindskort op dit terrein verhuisd en in het nieuwe pand hebben we een eigen kantoor voor de marketing/commuincatie, verder is het van alle gemakken voorzien. Je hoeft overigens geen techneut te zijn voor deze stage, mocht je technische vraagstukken hebben kun je die gewoon bij onze ingenieurs neerleggen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.