Nu solliciteren

Communicatie stagiair(e) gezocht!

Functie Communicatie medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Purmerend
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Zin om aan de slag te gaan in een gezonde branche?

Functiebeschrijving

Heb jij affiniteit met gezond eten en kun je dat vertalen naar klanten? Dan is deze stage echt iets voor jou! We zoeken iemand die er voor zorgt onze fantastische producten in bedrijfskantines en kantoren komen te liggen.

Daarnaast mag je mooie foto’s toevoegen aan onze webshop en website. Het is de bedoeling dat je deze foto’s zelf gaat maken m.b.v een mini foto studio, of op locatie bij de tuinder!

Wat wij vragen:

Voor deze functie zoeken wij iemand die in het laatste jaar van een gerelateerde MBO4 opleiding zit of een gerelateerde HBO opleiding volgt. Je hebt een passie voor gezond eten en branding daarnaast ben je creatief, ambitieus en hebt een hands on mentaliteit.

Hier ga je werken

dit bedrijf Horecagroothandel in groente en fruit: een begrip in Noord-Holland. Bij ons krijg je geen gezeik maar service. We bezorgen bij o.a. restaurants, ziekenhuizen en detailhandel desgewenst tot in de koelcel, voeren een breed assortiment in veelal lokaal geteelde producten en veel soorten gesneden groente.

Wij bieden

Werken bij dit bedrijf is werken bij een prachtig bedrijf! Wij zijn volop in beweging en focussen ons op de optimale samenwerking met zowel onze klanten als met ons grote netwerk van boeren met het doel dit bedrijf te laten groeien. De sfeer is informeel, leuk en gezellig, waardoor je je snel thuis zult voelen.

Interesse?

Enthousiast geworden? Reageer dan snel op deze superstage via hr@dickschaap.nl. Je kan direct aan de slag!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.