Nu solliciteren

Account executive / Sales stage bij dit bedrijf in Amsterdam

Functie Account executive / Sales stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam-Zuidoost
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Salaris opmerking 300 euro vaste stage vergoeding + mooie bonusregeling!
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een stage waar je aan de slag kan gaan met een commercieel vraagstuk? Of heb jij een affiniteit met sales en ben je op zoek naar een uitdagende meewerkstage? Wil jij al graag tijdens je stage enorm bijverdienen, waarna je de kans hebt op een potentiële baan waarin "the sky the limit is"? Lees dan snel verder!

Wat staat je te wachten? Als account executive ben jij in feite een eigen bedrijf onder de vlag van dit bedrijf. Uiteraard krijg je hierbij eerst een intensieve training waarin jij alle facetten van de business leert. In deze training zal de focus vooral liggen op verkooptechnieken en het uitleggen van onze systemen en werkwijze. Als account executive ben je namelijk verantwoordelijk voor het sluiten van deals, van begin tot eind. Hierin word je dan ook gecompenseerd in je stagevergoeding en extra potentiële bonussen die enorm hoog kunnen oplopen. Gedurende de hele looptijd van je stage is er altijd iemand die jou continu zal coachen en alle fijne kneepjes van het vak zal leren!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Voor sollicitaties kan er simpelweg gesolliciteerd worden via stageplaza of er kan een mail gestuurd worden met CV en motivatie naar Camiel@qualifiednetworks.com.

Wij kijken uit naar de sollicitaties en alvast hartelijk bedankt!

Qualified Networks B.V.

Qualified Networks is een internationale handelsonderneming. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige nieuwe en refurbished netwerkapparatuur aan bedrijven en organisaties.

Onze productgroepen omvatten de volgende categorieën:

Switches, routers, access points, firewalls, servers, IP telefoons en laptops van alle grote merken. Denk hierbij aan Cisco, HP, Dell en Juniper

Als internationale handelsonderneming richting wij ons op elk denkbaar bedrijf. Elk bedrijf draait namelijk op netwerk apparatuur waardoor elk bedrijf zich hierdoor automatisch kwalificeert als potentiële klant.

Onze wereldwijde dienstverlening richt zich zowel op de verkoop van kwalitatieve netwerkapparatuur alsmede het opkopen van de oude netwerk apparatuur. Hierdoor helpen wij onze klanten hun IT-budget te vergroten.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022