Nu solliciteren

HBO stage in online automotive bij EuroStocks

Functie E-commerce & Sales
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Heb jij een passie voor automotive en ken je jouw weg online? Wel eens van Marktplaats.nl en Mobile.de gehoord? Weet je het verschil tussen een AMG en een M-pakket?

Dan ben je bij EuroStocks aan het juiste adres! Werk samen met ons op kantoor in Oud-West, vlakbij het Vondelpark in Amsterdam. Met een jong en enthousiast team van tien medewerkers en een gemiddelde leeftijd van 30 jaar. Dagelijks verse lunch op tafel, elke donderdagmiddag sporten met een personal trainer bij de buren van BodyTime én op vrijdagmiddag (met mooi weer) de (kantoor)boot op!

EuroStocks serviced 700 autobedrijven die in totaal 150.000 voertuigen, onderdelen en banden Europees adverteren en doorplaatsen op Ebay Classifieds, zoals Marktplaats.nl, Mobile.de en 2dehands.be. EuroStocks draagt bij aan duurzaamheid door circulariteit te stimuleren via de inzet van software om zo hergebruik van onderdelen en levensverlenging van voertuigen te stimuleren.

Werkzaamheden

Je stapt in onze salestrein. Je belt potentiele nieuwe afnemers op en verstuurd hen informatie over EuroStocks. Dat kan gaan over de export van voertuigen, of over het starten van een webwinkel. Je draagt bij aan het verbeteren van de verkoopstrategie binnen EuroStocks. Verder ga je vaak met de auto op pad om een nieuwe klant op lactie opweg te helpen.

Gewenste profiel

Je bent commercieel vaardig, collegiaal en hebt een rijbewijs. Verder zijn je kwalificaties afhankelijk van je studie en opdracht. Heb je talent, ambities en potentie dan willen we graag met je praten om te kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen.

Wat bieden wij

Je gaat stage lopen bij een jong en innovatief bedrijf, bezig met serieuze en ambitieuze plannen. Er heerst een informele werksfeer; work hard, play hard. Verder staat er elke dag een verse lunch voor je op tafel.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.