Nu solliciteren

HBO Stagiaire Sales & Marketingcommunicatie gezocht bij AffiMedia / omgeving Tilburg

Functie Stagiaire sales & marketingcommunicatie
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Oisterwijk
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

AffiMedia BV is op zoek naar een communicatief sterk en een commerciële stagiair(e). Volg je op dit moment een Communicatie of Commerciële HBO-studie en ben je op zoek naar een leuke meewerkstage in de wereld van Online Marketing? Dan heeft AffiMedia de stageplekken beschikbaar:

Commercieel

We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om in contact te staan met onze klanten en service biedt door middel van het ontwerpen en opzetten van email campagnes.

Daarnaast zul je het sales team meehelpen met het zoek van nieuwe kansen in de markt, hier zal ook je onderzoek over gaan.

Communicatie

We zijn op zoek naar iemand die het leuk vind om ons te ondersteunen met met creëren van content zoals: het bedenken van creatives voor SMS en e-mail campagnes, social media posts verzorgen en daarnaast ons gaat helpen om AffiMedia als merk op de kaart te zetten.

Als bedrijf hebben we een nieuwe koers ingeslagen en we zoeken iemand die helpt dit te communiceren met de buitenwereld. We zitten in de verandering naar een bureau dat daadwerkelijk waarde creëert door zelf marketing campagnes te bouwen en deze uitzet om onze adverteerders te helpen met meer website bezoekers aan te trekken.

Daarom bieden we jou de uitdagende kans, tijd en middelen om het merk online op de kaart te zetten als schoolopdracht in de vorm van een marketingcommunicatieplan.

Over ons

Het team bestaat uit zes personen en we focussen ons op het volgende: Waardecreatie (opbouwen van eigen databases, websites bouwen en marketing campagnes creëren) Affiliate campagnes draaien in het opgebouwde netwerk van publishers en adverteerders

We zijn op zoek naar een volwassen teamspeler die goed is in de Engelse taal en niet op zijn/haar mondje is gevallen.

Binnen onze organisatie is naast het harde werken ook ruimte voor humor. Verder hebben wij een platte organisatiestructuur waarbij iedereen een steentje bijdraagt aan de verdere groei en ontwikkeling van ons bedrijf.

Wij bieden een stageplek vanuit ons kantoor te Oisterwijk op een unieke locatie 5 minuten verwijderd van station Oisterwijk, elke vrijdag sluiten we de week af met een borrel in ons gezellig eetcafe op kantoor!

Ben/ken jij de persoon wie we zoeken? Neem dan contact op met email

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

https://www.affimedia.eu/jobs/

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.