HBO Stagiaire marketing- en sales stagiair gezocht bij dit bedrijf / omgeving Tilburg

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 13 - 30 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    € 350 per maand
Taakomschrijving

WE ARE dit bedrijf

Wij zijn een jong ambitieus team dat een grote groei doormaakt in de internationale wereld van online marketing; gespecialiseerd in performance based marketing. Dit houdt in dat we onze adverteerders voorzien van verkeer, leads en verkoop naar hun producten of diensten.

Op ons kantoor in Oisterwijk (vlakbij het station) zijn momenteel 10 jonge professionals aan het knallen om de beste resultaten te behalen. Dit stimuleren wij door vrijheid en vertrouwen te creëren binnen ons team en werkomgeving. Met korte lijntjes en onze manier van leidinggeven doen we er alles aan om het werkgeluk van onze professionals optimaal te houden!

WE ARE QUALITY 

Ons doel is om de hoogste kwaliteit leads, sales en data te leveren voor partners die wereldwijd willen domineren in hun markt door marketing en software te combineren. Dit doen we middels eigen platformen en ontwikkelde systemen.

FUNCTIE

dit bedrijf is op zoek naar een commerciële en daadkrachtige stagiair(e).\ Belangrijk: we zijn op zoek naar iemand die de Engelse taal goed beheerd en niet op zijn/haar mondje is gevallen.

Taakomschrijving

Als marketing- en sales stagiair bij dit bedrijf ben je medeverantwoordelijk voor het opzetten van campagnes. Hierbij maak je kennis met verschillende marketingkanalen waarvan dit bedrijf intern en met zijn partners gebruik van maakt. Je gaat kennis maken met affiliate marketing en hoe dit in zijn werking gaat.

Naast het opzetten van campagnes komen er ook sales activiteiten bij kijken zoals het hunten van prospects via diverse manieren. Dit bedrijf is altijd op zoek naar nieuwe kwalitatieve partners en innovatie waarin je ondersteunend zal bijdragen.

JOIN OUR TEAM

Sluiten onze kernwaarden: vertrouwen, plezier, verantwoordelijkheid, innovatie en vrijheid ook naadloos aan bij jouw werkethiek? Solliciteer dan direct met motivatiebrief en cv, dan drinken we binnenkort een kop koffie! 

Contact: <…>

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

AffiMedia B.V.

AffiMedia B.V.

AffiMedia B.V. is een Affiliate marketingbureau dat zich heeft gespecialiseerd in email marketing. Met ruim 10 jaar ervaring in Digital Marketing heeft AffiMedia de kennis om bedrijven de oplossingen te bieden om hun merk te laten groeien op het gebied van affiliate en digitale marketing.

Als een affiliate netwerk, heeft AffiMedia zich gespecialiseerd in het bouwen en het laten groeien van merken door ze te verbinden met de meest succesvolle en betrouwbare bronnen in de industrie. AffiMedia biedt de ondernemingen de belangrijkste onderdelen voor een succesvolle affiliate marketing benadering: Data levering, CPI (Cost Per Install) Data Compliance en lead generatie.