Nu solliciteren

Hongerige marketingstagiair(e) gezocht in Rotterdam!

Functie Marketingstage
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Rotterdam
Dagen per week 4
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Werken in de wereld van food, marketingprojecten uitvoeren voor mooie merken als Ben & Jerry’s, Bavaria en Licor 43, enthousiaste collega’s waar je van kan leren èn lol mee kan hebben, werken op het hoofdkwartier van dit bedrijf in hartje Rotterdam… Wie wil dat nu niet? Grijp je kans, want wij hebben weer plek voor een marketingstagiair(e)!

Met dit bedrijf Food Marketing Agency adviseren we bedrijven in de wereld van food over hoe hun ze marketing zo effectief mogelijk kunnen inzetten. Dit advies geven we op basis van brainstormsessies, scans en onderzoek. Naast het advies voeren we ook vaak de daar op volgende marketingcampagnes voor hen uit. Dit kunnen bijvoorbeeld productlanceringen, promotiecampagnes, wedstrijden of win-acties zijn.

Als stagiair(e) werk je volledig mee in deze projecten. We proberen je snel mogelijk op een goed kennisniveau te krijgen zodat je snel van waarde bent voor ons team en onze klanten, en jij dus ook snel veel kan leren!

Naast deze marketingwerkzaamheden krijg je de ruimte om een onderzoek vanuit je studie te doen. Uiteraard proberen we iets te kiezen wat zowel voor jou als voor dit bedrijf Food Marketing Agency van nut is. We verwachten dat je het grootste deel van je tijd meewerkt in het het marketingteam waardoor we helaas geen mogelijkheid hebben voor afstudeerders.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren