Nu solliciteren

Wil jij afstuderen bij ABN AMRO In Amersfoort mét baangarantie?

Functie ABN AMRO - Midoffice medewerker - Amersfoort
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amersfoort
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Voor de afstudeerperiode van februari t/m juni organiseert Stageplaza in samenwerking met Talent&Pro, ABN AMRO en ScriptieMaster een speciaal afstudeertraject voor studenten die ná hun studie interesse hebben in een baan bij ABN AMRO.

Het afstudeertraject

Je begint in januari met het halen van je WFT-basis certificaat bij Talent&Pro, deze heb je nodig om in de financiële sector te werken. Na het behalen van je WFT-certificaat ga je aan de slag bij ABN AMRO en wordt je intern opgeleid tot midoffice medewerker. Daarnaast voorziet ABN AMRO jou van een ruim aanbod aan afstudeeronderwerpen voor je scriptie.

In de eerste maand wordt je intensief opgeleid en studeer/werk je vier dagen per week en werk je daarnaast één dag per week aan je scriptie. Na de eerste maand werk twee dagen per week aan je scriptie. ABN AMRO, Talent&Pro én Stageplaza ondersteunen je als je vragen hebt of informatie nodig hebt en daarnaast krijg je maandelijks professionele scriptiebegeleiding van ScriptieMaster.

Eenmaal afgestudeerd en geslaagd voor je studie? Dan biedt ABN AMRO jou de mogelijkheid om te blijven werken als fulltime medewerker en staat een ambitieuze carrière vol met doorgroeimogelijkheden op je te wachten!

Inmiddels hebben al twee jaar lang onze stagiairs dit traject enorm succesvol doorlopen, met een diploma op zak en een huidige baan bij ABN AMRO/Talent&Pro.

Werkzaamheden

Als midoffice medewerker bij ABN AMRO ben je verantwoordelijk voor het controleren en beoordelen van hypotheekaanvragen en het bijbehorende verwerkingstraject. Daarbij ben je hét aanspreekpunt voor de klant en de geldverstrekker. Daarnaast behandel je vragen en klachten binnen deze procedures. Je hebt oog voor verbetermogelijkheden binnen de organisatie en je zorgt ervoor dat deze worden doorgevoerd.

Jouw profiel

Wat bieden wij

Heb jij interesse? Stuur dan je motivatiebrief met cv t.a.v. Matthie Damen naar afstuderen@stageplaza.nl – voor vragen kun je bellen of appen naar 0682728553.

ABN AMRO - Talent&Pro - ScriptieMaster - Stageplaza - Startersplaza

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022