Nu solliciteren

Marketing/Communicatie gezocht bij dit bedrijf

Functie Marketing/Communicatie medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een commerciële legende in wording? En ben je minimaal vier maanden beschikbaar voor een uitdagende stage? Blijf dan vooral lezen, want Offerte.nl en jij zijn waarschijnlijk een goede match. Maar laat ons eerst onszelf even voorstellen.

Wij zijn een jong en snelgroeiende scale-up in het hartje Amsterdam. Wij hebben een jong team van ongeveer 15 man/vrouw, dat op zoek is naar goede stagiaires. Ons team richt zich enerzijds op het vinden en selecteren van de juiste partners, en op het vindbaar maken van onze website.

Ons kantoor ligt in hartje Amsterdam, tegenover de Nederlandse Bank. We hebben een tuin, dus bij goed weer werken we vaak buiten. Ook hebben wij maandelijks een teamuitje en doen we regelmatig wedstrijdjes (tafel)tennis / squash / you name it….

Functieomschrijving

In deze uitdagende stage ben je onder andere medeverantwoordelijk voor het resultaat van Offerte.nl.

Aan de ene kant ga je meedraaien aan de partnerkant, je zult deze allemaal leren kennen want jij gaat ze helpen. Aan de andere kant ga je het marketing team ondersteunen door mee te helpen aan de SEO en SEA activiteiten. Je zult een stuk online marketing leren, een stuk customer succes en je zult zien hoe een sales gedreven organisatie functioneert.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je direct solliciteren? Stuur dan een mail naar nabila@dit bedrijf Voor vragen kan je ons altijd bellen op 088-7712345

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.