Nu solliciteren

Stagiair Communicatie (32-40 uur) gezocht in Leiden!

Functie Stagiair Communicatie (32-40 uur)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Leiden
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij meedraaien in een leuk team dat zich bezighoudt met alles wat jij je maar kan voorstellen bij een afdeling Marketing en Communicatie? Dan moet je bij Luba zijn, het grootste uitzendbureau voor het MKB. Gedurende je stageperiode ondersteun je twee communicatie adviseurs bij diverse projecten. Leren, veel verantwoordelijkheid en doen, daar draait het om bij een stage bij Luba!

Over de baan

Jouw stageplek is op het hoofdkantoor in Leiden. Vanaf jouw werkplek op de 8ste etage heb je een mooi uitzicht over de stad. Op de afdeling Communicatie valt veel te leren: Jij draait volledig mee als communicatie adviseur. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag met het schrijven van artikelen en het bedenken/maken van filmpjes voor wervingscampagnes. Het schrijven en verbeteren van vacatureteksten? Daar draai jij je hand niet voor om.

Jij bent op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom social media. Content maken voor onze social media kanalen kan jij daarom als de beste. Verder weet jij dankzij jouw creatieve brein de mooiste online en offline middelen te maken, zoals advertenties, banners, flyers, posters etc. Uiteraard in onze huis- en schrijfstijl, die jij helpt bewaken. Afwisseling en veel contact met collega’s in diverse werkvelden is gegarandeerd.

Over ons

Luba Groep is centraal gevestigd vlak naast Leiden CS, dus heel goed bereikbaar met het OV. In dit hypermoderne pand vind je alle specialisten die de uitzendvestigingen in het land ondersteunen zodat zij zo goed mogelijk hun werk kunnen doen. In totaal werken we met ongeveer 40 collega's verdeeld over verschillende afdelingen waaronder automatisering, facilitaire zaken, personeelszaken, marketing&communicatie en de offerte- en tenderdesk. Ondanks de drukte is de sfeer informeel en wordt er veel gelachen. We sluiten de week op vrijdagmiddag af met een gezellige borrel. Ook doen we als bedrijf regelmatig mee aan sportieve evenementen zoals de Halve van Katwijk (hardlopen) of de Leiden City Swim.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Heb je interesse om als stagiair aan de slag te gaan op de afdeling Marketing & Communicatie van Luba Groep? Stuur dan jouw cv en motivatie naar email. Zodra jouw sollicitatie binnen is, krijg je een bevestiging. En ontvang je informatie over de verdere sollicitatieprocedure.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren