Nu solliciteren

Leerzame stage Online Marketing bij snelgroeiend Event bedrijf in Utrecht

Functie Stage Online Marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

We hebben een stage Online Marketing beschikbaar. In deze rol speel je een grote rol bij de groei van dit bedrijf in Nederland en Europa. Heb jij affiniteit (en bij voorkeur ervaring) met online marketing zoals Facebook, Google Ads en Google Analytics dan zoeken wij jou! Het gaat om een periode van 4-6 maanden.

Je vertaalt data naar bruikbare informatie die je vervolgens weer gebruikt om onze online marketing strategie te verbeteren. Ook testen we nieuwe technieken en mogelijkheden van de verschillende advertentie kanalen en bedenken we acties en campagnes. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en je kunt je eigen ideeën kwijt. Je werkt hierbij samen met onze ervaren growth hacker en externe bureaus.

Werkzaamheden

Online Marketing * Bijsturen en optimaliseren van de huidige marketingstrategie * Beheren en creëren van Facebook advertenties * Beheren en optimaliseren van ons Google Adwords account * Analyseren resultaten met behulp van Google Analytics

Growth-hacking * Op basis van de verzamelde data voer je kleine testen uit en maak je succesvolle campagnes groot * Je werkt mee aan de klantacquisitie strategieën en het formuleren van nieuwe ideeën voor klantretentie * Ludieke acties bedenken om de sales een boost te geven

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Als je op zoek bent naar een stage waarin je vanaf dag 1 mag (mee)bepalen en geen zin hebt in meelopen dan zijn wij op zoek naar jou!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.