Nu solliciteren

Leuke marketing & communicatie stage bij dit bedrijf.

Functie Stagiair markting & communicatie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Den Haag
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wat ga je doen?

De teams van dit bedrijf zijn georganiseerd in zogenoemde kernopdrachten. Als stagiair Marketing & Communicatie werk je voor de kernopdracht Studentenmobiliteit & Binding Hoger Onderwijs binnen het team Studentenmobiliteit en/of het team Alumni & Career.

Team Studentenmobiliteit

Dit team zet zich in voor de bevordering van inkomende en uitgaande studentenmobiliteit in het hoger onderwijs. Wij doen dit door voorlichting te geven aan internationale studenten die in Nederland willen studeren en aan Nederlandse studenten die naar het buitenland willen gaan. Wij doen dit met onze merken ‘Study In Holland’ en ‘Wil Weg’.

Team Alumni & Career

Dit team richt zich op het verbinden van talent met Nederland via het Holland Alumni netwerk en het verbeteren van het vestigingsklimaat van Nederland voor internationaal talent.

Om de doelstellingen van onze teams te bereiken houden we contact met studenten en alumni, zowel on- als offline, en onderhouden we contacten met onderwijsinstellingen, koepel- en netwerkorganisaties, studenten- en alumniverenigingen, ambassades, brancheorganisaties en (Europese) agentschappen.

Wat neem je mee?

Wat bieden we jou?

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.