Nu solliciteren

Edit stagiair gezocht bij Argos Producties in Utrecht!

Functie Editor
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Utrecht
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Hoi! Wij zijn Argus Productions, een bedrijf dat zijn oorsprong kent in de live sporttelevisie. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met all-round mediamakers. We leveren editors, graphics-redacteuren en LSM-redacteuren voor allerlei projecten in Nederland (en soms ook daarbuiten). We werken onder andere mee aan items voor Shownieuws of het AD, maar werken voor het grootste deel nog steeds bij allerlei sportevenementen in de live regie. Denk bijvoorbeeld aan de Champions League en de Eredivisie, maar ook League of Legends en de e-divisie.

Met onze Argus Academy hanteren wij een never stop learning principe, waarin we altijd in onze talenten blijven investeren. Of je nu al tien jaar bij ons werkt, of als stagiair net komt kijken; we willen dat iedereen zich blijft doorontwikkelen. Uitgeleerd ben je nooit!

Nu zijn wij op zoek naar een stagiair die ons wilt helpen met al onze externe uitingen. Dit gaat van social media posts tot offertes, en van uitnodigingen tot de bumper voor onze bedrijfsvideo. Het is een pre als je kennis hebt van een groot deel van het Adobe Creative Cloud pakket.

Mocht je interesse hebben, of nog vragen, mail gerust!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

En je hoeft bij ons ook geen koffie te halen! Dat kunnen we zelf.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.